Ο κ. Βαρθολομαίος μένει προς το παρόν στη Νέα Υόρκη: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai για σοβαρό ιατρικό πρόβλημα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος σε λειτουργία στο εκκλησάκι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Photo: GOA, D. Panagos)




Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινούπολεως κ. Βαρθολομαίος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για σοβαρό θέμα υγείας. Το πρόβλημα αφορά την καρδία του Παναγιωτάτου.

Λόγω της εξέλιξης της υγείας του, αναβλήθηκε για τώρα η αναχώρηση του για την Κωνσταντινούπολη. Θα αναχωρήσει εάν το επιτρέψουν οι ιατροί. Θυμίζουμε ότι την επομένη της άφιξης του στην Ουάσιγκτον είχε εισαχθεί για 24 ώρες στο νοσοκομείο George Washington, στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Ο κ. Βαρθολομαίος είχε κουραστεί πολύ λόγω του βαρύτατου προγράμματος που του επέβαλαν από την Ιερά Αρχιεπισκοπή κατά την επίσκεψη του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής:

Μετά τα αποτελέσματα ελέγχου στο νοσοκομείο Mount Sinai στο Μανχάταν, καθώς και διαβουλεύσεις με γιατρούς, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα εισαχθεί στο νοσοκομείο αργότερα σήμερα το απόγευμα για αγγειογραφία, που θα αξιολογήσει την ανάγκη τοποθέτησης στεντ.

Προηγουμένως, σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, είχε δοθεί στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

«Διά του παρόντος ανακοινούται ότι, επί τη λήξει της επισκέψεώς Του εις Η.Π.Α. και προ της επιστροφής Του εις την εν Φαναρίω έδραν Του, η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος υπεβλήθη εις ιατρικήν εξέτασιν (τσεκ-απ) εις το Νοσοκομείον ‘Mount Sinai’ της Νέας Υόρκης, τα αποτελέσματα της οποίας ήσαν λίαν ικανοποιητικά, διό και ο Παναγιώτατος αναχωρεί αύριον, Τετάρτην, 3ην Νοεμβρίου 2021, μετά της τιμίας συνοδείας Αυτού, δι’ ιδιωτικού αεροσκάφους, εις την Πόλιν, ως είχεν εξ αρχής προγραμματισθή».

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή με τον νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης. Προφανώς ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ήθελε να δείξει ότι ο κ. Βαρθολομαίος έχει μεν ένα ιατρικό πρόβλημα αλλά δεν είναι ικανό για να του απαγορεύσει να συνεχίσει τις δραστηριότητές του!!!

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε τα θυρανοίξια ενός ναού που ακόμα κτίζεται: Η ευθύνη των δημοσιογράφων…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: