«Ντου» της ιταλικής αστυνομίας στα γραφεία της Γιουβέντους: Υπό διερεύνηση Ανιέλι και Νέντβεντ για… μεταγραφές

File photo: Παίκτες της Γιουβέντους. EPA/FILIPPO VENEZIA μέσω ΚΥΠΕ




Τα γραφεία της Γιουβέντους επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής (26/11) η ιταλική αστυνομία για να ερευνήσει παρατυπίες στα ποσά των μεταγραφών, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Gazzeta dello Sport».

Μάλιστα, προκειμένου να συλλέξουν τα κατάλληλα στοιχεία για την υπόθεση, ο πρόεδρος του κλαμπ, Αντρέα Ανιέλι, όπως και ο αντιπρόεδρος, Πάβελ Νέντβεντ, βρίσκονται υπό διερεύνηση!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, η Γιουβέντους φέρεται να εξασφάλισε κέρδη 50 εκατομμυρίων ευρώ από μεταγραφές, που έγιναν τους τελευταίους 24 μήνες.

Την παρέμβαση των Αρχών επιβεβαίωσε και η Εισαγγελία για ό,τι συνέβη τόσο στο Τορίνο, όσο και στα γραφεία της ομάδας στο Μιλάνο.

«Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων για το οικονομικό σκέλος δραστηριότητας από το 2019 έως και το 2021 που αφορούσε την πώληση ποδοσφαιριστών» αναφέρει χαρακτηριστικά η αστυνομία.

Μεταξύ των μεταγραφών που ερευνώνται είναι αυτές των Ζοάο Κανσέλο, Αρτούρ, Ντανίλο και Μίραλεμ Πιάνιτς.

Το θέμα παίρνει διαστάσεις και έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού έχουν μπει στο στόχαστρο κι άλλες μετακινήσεις παικτών από ιταλικές ομάδες, όπως του Ορέστη Καρνέζη από τη Νάπολι στη Λιλ.

Πληροφορίες από gazzetta.gr / ΕΡΤ

Άτακτος ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ: Βίντεο με την άσεμνη χειρονομία του Λεμπρόν Τζέιμς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: