Mολότοφ, σιδηρόβεργες και μαχαίρια σε συνδέσμους ΠΑΟΚ και Άρη: Συνελήφθη 37χρονος

File Photo: Περιπολικό της ελληνικής ατσυνομίας ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Μολότοφ, μαχαίρια και σιδηρόβεργες, εντόπισαν μεταξύ άλλων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε έρευνες που πραγματοποίησαν σε συνδέσμους φιλάθλων ομάδων της Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε δύο συνδέσμους του ΠΑΟΚ και σε έναν του ‘Αρη σε περιοχές του Ευόσμου και της Σταυρούπολης, εντόπισαν και κατέσχεσαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, μπιτόνια με βενζίνη και γυάλινες φιάλες, πολλά ξύλινα και μεταλλικά αντικείμενα, μαχαίρια, τσεκούρι, σφυρί και φτυάρι, πυροτεχνικές κατασκευές κ.α..

Αντίστοιχες έρευνες διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ η συγκεκριμένη φέρεται να έγινε με αφορμή το ντέρμπι των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 37χρονος, υπεύθυνος ενός εκ των συνδέσμων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αναζητούνται οι υπεύθυνοι και των άλλων δύο συνδέσμων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ξεκινούν την Κυριακή τα έργα ανάπλασης της Πανεπιστημίου: Υποσχέσεις για μικρά προβλήματα σε πεζούς και οδηγούς…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: