ΗΠΑ: Το αστρονομικό ποσό που κοστίζουν δύο εβδομάδες νοσηλείας σε ΜΕΘ – Covid




Κυκλοφορεί αρκετές ημέρες στο διαδίκτυο και δεν αποτελεί fake news. Κάθε άλλο μάλιστα.

Πρώην αντιεμβολιαστής που παρέμεινε επί δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ανήρτησε τον τελικό λογαριασμό, που ξεπερνά τα 85.000 δολάρια για τα νοσήλιά του.

Σχολιάζει μάλιστα ότι ήταν οι δύο πιο ακριβές εβδομάδες της ζωής του. Την ανάρτησή του αναδημοσιεύει άλλος χρήστης που αναφέρει σκωπτικά: «Ενας αντιεμβολιαστής που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Εγω εμβολιάστηκα τσάμπα!»

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του του έγκυρου Healthcare Finance το μέσο κόστος νοσοκομειακής περίθαλψης κυμαίνεται ανάλογα με την ηλικία, από 51.389 δολάρια για ασθενείς μεταξύ 21 και 40 ετών έως 78.569 δολάρια για ασθενείς μεταξύ 41 και 60 ετών, σύμφωνα με δεδομένα ανάλυσης κόστους της FAIR Health.

Οι χρεώσεις νοσηλείας για ασθενείς κάτω των 20 ετών χωρίς ασφάλιση ήταν κατά μέσο όρο περίπου 68.261$. Για άτομα άνω των 60 ετών, το νούμερο έφθανε περίπου τα 77.323 δολάρια.

Τι καλύπτουν οι ασφάλειες

Το υψηλότερο μέσο επιτρεπόμενο ποσό που καταβλήθηκε στον πάροχο στο πλαίσιο ενός ασφαλιστικού προγράμματος ήταν 40.208 $ για άτομα άνω των 60 ετών και ήταν χαμηλότερο για ασθενείς 21 έως 40 ετών στα 26.152 δολάρια.

Κλιμακώνεται η διεθνής πίεση για τα πυρηνικά της Τεχεράνης: Οι Αμερικανοί προειδοποιούν το Ιράν

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: