Επεισόδια και διακοπή αγώνα στο Βόλος – Άρης: Ξύλο και δακρυγόνα εντός κι εκτός γηπέδου [videos]

Ένταση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Βόλο και στον Άρη, που διακόπηκε προσωρινά στο Πανθεσσαλικό, στο Βόλο, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Διακόπηκε προσωρινά η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Βόλο και στον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Περίπου στο 15ο λεπτό ο διαιτητής Καραντώνης διέκοψε την αναμέτρηση λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί από τη ρίψη δακρυγόνων εκτός σταδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σπορ FM, τα επεισόδια είχαν αρχίσει εκτός Σταδίου ανάμεσα στους οπαδούς των «κίτρινων» και τις δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ έπεσαν δακρυγόνα, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. 

Ακολούθησαν και επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και ανθρώπων του πάγκου, τα οποία με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση.

Έπειτα από διακοπή 12-13 λεπτών, ο ρέφερι διέταξε τους παίκτες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια και να αποφασιστεί στη συνέχεια η τύχη του ματς.

  • Να σημειωθεί ότι ο όγκος των οπαδών του Άρη υπολογίζεται κοντά στα 1.500-2.000 άτομα, που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Βόλο, χωρίς να τους… ενοχλήσει κανείς.

Την οριστική διακοπή του αγώνα, Βόλος-Αρης, ζητά με νέα ανακοίνωσή της η ΠΑΕ της Μαγνησίας.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου αναφέρεται:

«Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Αρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα, ακόμα και τη ζωή των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Super League: Με αυτογκόλ του Γκαρθία η Λαμία 0-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: