Μητρόπολη Αθηνών: Ο γάμος του μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππου, με τη Νίνα Φλορ [videos-photos]

Photo Οι νεόνυμφοι Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Νίνα Φλορ, κατά την έξοδό τους από τον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, μετά την τέλεση του θρησκευτικού τους γάμου, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ μέσω ΚΥΠΕ




Στη Μητρόπολη Αθηνών λαμβάνει χώρα το Σάββατο ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ – γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου – με την εκλεκτή της καρδιάς του, Νίνα Φλορ.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το OPEN, μετά το prewedding party στη Λίμνη της Βουλιαγμένης την Παρασκευή, στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου, το ζευγάρι σφραγίζει για άλλη μία φορά την αγάπη του.

Τρυφερό στιγμιότυπο μετά τον γάμο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ μέσω ΚΥΠΕ

Σημειώνεται ότι στη Μητρόπολη είχαν παντρευτεί και οι γονείς του γαμπρού, τον Σεπτέμβριο του 1964, ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία. Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Φίλιππος γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1986 και νονά στη βάπτισή του ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος, τον Δεκέμβριο του 2020 στο St. Moritz, αλλά και μια ιδιωτική τελετή με 30 μόνο καλεσμένους τον περασμένο Ιούνιο σε φιλικό σπίτι στο Κέιμπριτζ. Σήμερα οι καλεσμένοι δε θα ξεπερνούν τους 100, ενώ όσοι δε βρεθούν μέσα στην εκκλησία θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή από την τεράστια γιγαντοοθόνη που έχει στηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσά τους θα είναι η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της, που θα εκπροσωπήσουν τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς επίσης εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας, της Ισπανίας, της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο.

Οι νεόνυμφοι έχουν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο και απομακρύνονται από τον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ μέσω ΚΥΠΕ

Παρόντες είναι και τα αδέλφια του γαμπρού, Παύλος, Νικόλαος, Θεοδώρα, Μαρία Ολυμπία και Αχιλλέας, αλλά και ο εκατομμυριούχος πατέρας της νύφης, Thoma Flohr. Μετά τον γάμο, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο.

Ο Φίλιππος διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με την πάμπλουτη κληρονόμο Νίνα Φλορ και είχε από την αρχή τις ευλογίες της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τελετή θα έχει διάρκεια μία ώρα. Η Nina Flohr σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής θα φορέσει ένα νυφικό που ήρθε σε πολλά κομμάτια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ninaflohr

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ έφτασε στη Μητρόπολη σε αμαξίδιο

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στη Μητρόπολη ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, σε αναπηρικό αμαξίδιο, με τους συγκεντρωμένους έξω από τον ναό να ζητωκραυγάζουν.

Το καροτσάκι με τον τέως βασιλιά έσπρωχνε ο μεγάλος του εγγονός. Πριν εισέλθει ο Κωνσταντίνος στη Μητρόπολη, σηκώθηκε με τη βοήθεια όσων των συνόδευαν και φίλησε το Ευαγγέλιο που κρατούσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ και η Άννα Μαρία, μετά το γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ μέσω ΚΥΠΕ

Νωρίτερα ο τέως βασιλιάς βγήκε από ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος, κρατώντας την ελληνική σημαία.

Στον Καθεδρικό Ναό της Μητρόπολης Αθηνών βρίσκεται και η Βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία και η Πριγκίπισσα Ειρήνη για τον γάμο του ανιψιού τους.

Η Άννα Μαρία συνοδευόμενη από το γιο της Φίλιππο, φτάνουν στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, για την τέλεση του θρησκευτικού γάμου του με τη Νίνα Φλορ, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές μέσω ΚΥΠΕ
Ο Παύλος Γλύξμπουργκ με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ φτάνουν στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ μέσω ΚΥΠΕ

Ποια είναι η Νίνα Φλορ

Η Νίνα Φλορ ζει μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας. Γεννήθηκε στην Ελβετία και πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Αγγλία και τις ΗΠΑ. Είναι κόρη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Vistajet, Thomas Flohr και της Katharina Flohr, η οποία είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Fabergé.

Η 34χρονη εργάζεται ως creative director στην οικογενειακή επιχείρηση, όμως το μεγάλο της έργο είναι το Kisawa, ένα exclusive resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο στη Μοζαμβίκη.

Η Νίνα Φλορ, συνοδευόμενη από τον πατέρα της φτάνει στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ μέσω ΚΥΠΕ

Πληροφορίες από OPEN

Μια νύχτα ήταν και πέρασε: Εκτός νοσοκομείου και με καλή διάθεση η βασίλισσα Ελισάβετ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: