Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Νεκρός ο ένας από τους δύο εργάτες που είχαν τραυματισθεί

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση της ΕΡΤ. Πλάνα αρχείου




Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε, πριν τελικά το μεσημέρι του Σαββάτου, σε νοσοκομείο, ο ένας από τους δύο άνδρες, ηλικίας 43 ετών, που δέχθηκαν το πρωί ξαφνικά πυροβολισμούς, από έναν 40χρονο, την ώρα που έκαναν εργασίες φυσικού αερίου, στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία.

Ο κατηγορούμενος που, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά και μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου σε γραφείο εταιρείας διαχείρισης φυσικού αερίου όπου βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι.

Φέρεται να διαπληκτίστηκε για το κόστος του φυσικού αερίου, καταλήγοντας να τραβά όπλο και να πυροβολεί το έναν στην κοιλιακή χώρα και τον δεύτερο στην πλάτη.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας έχασε τη μάχη, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται.

Ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ωστόσο τον καταδίωξαν και τελικά παραδόθηκε στις αρχές.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Τραυματίες δύο εργαζόμενοι στο φυσικό αέριο, συνελήφθη ο δράστης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: