Ο Παύλος Γερουλάνος υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ: Ζητά παράταση για τις υπογραφές

File Photo: Ο Παύλος Γερουλάνος. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ




Ειλημμένη είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- η απόφαση του πρώην υπουργού και επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» στον δήμο Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου να κατέλθει υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ζητά, όμως, παράλληλα την παράταση της καταληκτικής προθεσμίας συλλογής υπογραφών που είναι η Παρασκευή 15η Δεκεμβρίου.

Όπως, γράφει η ιστοσελίδα thecaller.gr, λίγα 24ωρα μετά την εξέλιξη που προκάλεσε σοκ με την απόσυρση της υποψηφιότητας της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία της Παράταξης, για λόγους υγείας, ο κ. Γερουλάνος έρχεται να «ταράξει» ακόμη περισσότερο τα… προεκλογικά «νερά» και, φυσικά, οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σημειώνεται, πως λίγο νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου εκδήλωσε επισήμως την απόφασή του να κατέλθει υποψήφιος για την ηγεσία της Παράταξης, ζητώντας επίσης παράταση στην προθεσμία συλλογής υπογραφών κατά μια εβδομάδα, από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, για την άλλη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από thwcaller.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι γράφει ο Άντονι Μπλίνκεν στην επιστολή του προς τον Νίκο Δένδια; Σήμερα η υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: