Νέα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Ευόσμου: Απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους που λειτουργεί ώρες πρωινών εκπομπών




Εξευτελιστικό με κάθε έννοια είναι το σκηνικό που εκτυλίσσεται για μία ακόμη μέρα έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι κάθε είδους αρχές, εκπαιδευτικές, αστυνομικές, δικαστικές αδυνατούν να επιβάλουν την τάξη σε μια χούφτα προσώπων που χρησιμοποιούν το σχολείο ως γήπεδο αγώνα κατς και να απομονώσουν ταραξίες ή να τους οδηγήσουν άμεσα στη Δικαιοσύνη, ανεχόμενο μία κατάσταση πρωτοφανή για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Για τρίτη ημέρα, πάσης φύσεως ακραία στοιχεία με ρόπαλα, λοστάρια, μαχαίρια, ή και ναζιστικούς χαιρετισμούς, συναπαρτίζουν μια απίστευτη κατάντια που δεν μπορεί να αποκαλείται μαθητές, φοιτητές, εκπαίδευση.

Θαρρείς και η «υποχρέωση» της εφαρμογής του νόμου εξαντλείται στο πρωινό τρίωρο των τηλοπτικών καναλιών, η «ηρεμία»και η κανονικότητα, εξέπνευσαν με το που τελείωσαν οι ζωντανές συνδέσεις.

Έτσι, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής, ομάδα ατόμων, πολλά από τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, έστησε οδοφράγματα μπροστά από το σχολείο (στην οδό Σμύρνης) με κάδους απορριμμάτων τους οποίους και πυρπόλησε.

Αδιευκρίνιστο παραμένει αν μεταξύ των ατόμων βρίσκονται μαθητές του σχολείου.

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν κατά δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σχολείο.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά και έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Τhesstoday, Thes.gr

Αποφυλακίζεται ο «Ινδιάνος» της Νέας Σμύρνης: Είχε κατηγορηθεί για την επίθεση στον αστυνομικό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: