Mετεωρίτης τρύπησε τη σκεπή και έπεσε στο… μαξιλάρι γυναίκας που κοιμόταν [photo]

File Photo Κομάτι μετεωρίτη via pixabay. om




Γυναίκα υπέστη σοκ, όταν κατά τη διάρκεια του ύπνου της… ένα κομμάτι μετεωρίτη διαπέρασε τη σκεπή και έπεσε στο μαξιλάρι της, λίγα εκατοστά από το κεφάλι της!

Η Ρούθ Χάμιλτον η οποία ζει σε ορεινή περιοχή της Βρετανικής Columbia στον Καναδά κοιμόταν όταν τα ξημερώματα άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ένιωσε ένα δυνατό χτύπημα στο μαξιλάρι της.

 

«Πήδηξα από το κρεβάτι και άνοιξα το φως. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί », διηγείται η Ρουθ. Δευτερόλεπτα αργότερα είδε στάχτη και καπνό στη στέγη του δωματίου και όταν κατέβασε το βλέμμα στο μαξιλάρι, είδε μια μαύρη πέτρα.

Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και ο αξιωματικός της είπε πως ήταν συντρίμμια από εργασίες που γίνονταν σε φαράγγι κοντά στο σπίτι της.

«Τηλεφώνησα στην εταιρεία και μου είπαν πως δεν έκαναν εργασίες και δεν προκάλεσαν κάποια έκρηξη. Μου είπαν πως είδαν μία λάμψη, σαν να είχε γίνει έκρηξη στον ουρανό», είπε η Ρούθ. «Έτρεμα όταν άκουσα τον θόρυβο, νόμιζα πως κάποιος είχε μπει σπίτι μου, πως είχε όπλο. Ανακουφίστηκαν όταν διαπίστωσα πως έπεσε από τον ουρανό. H γυναίκα δεν τραυματίστηκε και σκοπεύει να κρατήσει την… διαστημική πέτρα για να τη δώσει στα εγγόνια της!

Με πληροφορίες από livescience.com

Πλώρη για την Τροία του διαστήματος βάζει η «Λούσι» της NASA: 12ετές ταξίδι στους αστεροειδείς με τα ελληνικά ονόματα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: