Λοβέρδος προς Παπανδρέου: Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος να ακολουθήσει τις θεσμικές αποφάσεις

File photo Από την περιοδεία του Ανδρέα Λοβέρδου στην Κόρινθο ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ μέσω ΚΥΠΕ




Παρέμβαση στις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ από τον υποψήφιο για την Προεδρία Ανδρέα Λοβέρδο. Κάλεσε τους τρεις Προέδρους του ΠΑΣΟΚ Παπανδρέου, Βενιζέλο Σημίτη να βοηθήσουν τη Φώφη Γεννηματά στις διαδικασίες ενώ απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου ή όποιον άλλο θέλει να είναι υποψήφιος τόνισε ότι πρέπει να ακολουθηθούν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος

Η πλήρης δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου από το Καρπενήσι όπου περιοδεύει :

«Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά. Υπακούω μόνο στις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος στις οποίες και συμμετέχω με την ψήφο μου ως στέλεχος του κόμματος. Ο κ. Παπανδρέου, όπως ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σημίτης πρέπει να βοηθήσουν την κυρία Γεννηματά εγγυώμενοι όλοι μαζί οι πρώην αρχηγοί την ενότητα του κόμματος και τη σοβαρότητα των διαδικασιών», δήλωσε από το Καρπενήσι ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας: «Άλλος ρόλος κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει».

«Όποιος όμως, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ. Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος, είμαι ήδη υποψήφιος και όρισα σήμερα εκπρόσωπο μου στα ΜΜΕ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου τον Σπύρο Καρανικόλα», συμπλήρωσε.

Και στη δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος κατέληξε λέγοντας: «Είμαι εδώ και θα νικήσουμε. Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ θα νικήσουμε. Το πρωί εκείνης της ημέρας θα κάνει εκλογές το ΚΙΝΑΛ και αν οι πολίτες με προτιμήσουν θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα 

Ξεκίνησε το σχέδιο του εξοχότατου ΓΑΠ για να αλώσει το ΚΙΝΑΛ: Εκκρεμούν συναντήσεις με Λοβέρδο και Ανδρουλάκη, μίλησε με τους υπόλοιπους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: