Κανένας θάνατος από κορωναϊό στην Κύπρο: 131 νέα κρούσματα και 60 νοσηλευόμενοι

File Photo: Δειγματοληπτικός έλεγχος για Covid-19 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test). ΚΥΠΕ, KΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων στην Κύπρο παραμένει 557.

Παράλληλα, 131 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 120.992. Το ποσοστό θετικότητας ανέρχεται σε 0,23%.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, 60 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 22 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 56,67% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Επιπρόσθετα, 11 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί την Πέμπτη συνολικά 56.507 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΗΦ
Λευκωσία, Κύπρος

Τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορωναϊού αύριο για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: