Frezyderm: 35 χρόνια στην πρωτοπορία – Ποιοτικά προϊόντα με σεβασμό στον καταναλωτή




Από το 1986, όταν ιδρύθηκε, από τον Αναστάσιο Αναστασίου, η Frezyderm ΑΒΕΕ βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών βιομηχανιών που σχεδιάζουν, παράγουν και εμπορεύονται δερματολογικά και εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα για ενήλικες και παιδιά.

Με συνεχή ανοδική πορεία, επενδύσεις, νέα προϊόντα και πολλαπλές βραβεύσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έχει καταστήσει το Brand της συνώνυμο της ποιότητας παράγοντας ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια. Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των δερματολόγων.

Σήμερα, έχει μετεξελιχθεί σε μια πολυεθνική εταιρεία με σημαντικές πωλήσεις, εκτός της Ελλάδας, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στα Βαλκάνια, στον Καναδά και τη Μέση Ανατολή. Σε χώρες όπως η Αγγλία, η Ισπανία, η Εσθονία, η Λετονία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κύπρος η Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ.

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης συνεργάζεται από την πρώτη ημέρα με κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστημιακά ιδρύματα προκειμένου να παράγονται νέα προϊόντα τηρώντας τα υψηλότερα διεθνή standards προσαρμοσμένα στην πρόοδο της επιστήμης και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Από το 2002 λειτουργεί το ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής δερμοκαλλυντικών, μια σύγχρονη και άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής εξειδικευμένων καλλυντικών προϊόντων, εναρμονισμένη στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με ερευνητικά εργαστήρια στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένους και απόλυτα εξειδικευμένους επιστήμονες, καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής καθώς και αποθηκευτικούς χώρους πρώτων υλών και έτοιμου προϊόντος.

Ενδεικτικό του τρόπου λειτουργίας και της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι το γεγονός ότι η Frezyderm -βάσει μελετών που εκπονήθηκαν με Παιδίατρους και Δερματολόγους- κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές στον τομέα της επιστημονικής ενημέρωσης στον χώρο του καλλυντικού.

Το τμήμα Πωλήσεων συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 4.500 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα διευρύνοντας συνεχώς την επιρροή του brand στο καταναλωτικό κοινό.

Παράλληλα, από το 2009 η FREZYDERM εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη Βιολογική Βρεφική Διατροφή με αποκλειστική διάθεση στα Φαρμακεία. Τον Ιανουάριο του 2009 παρουσίασε το πρώτο Βιολογικό Βρεφικό Γάλα Frezylac και στη συνέχεια, τον Μάιο του 2010, η σειρά Βιολογικής Βρεφικής Διατροφής συμπληρώθηκε με τις Βρεφικές Κρέμες Βιολογικής Προέλευσης Frezylac.

Η γκάμα των προϊόντων

Η Frezyderm σήμερα παράγει και εμπορεύεται προϊόντα:

  • Περιποίησης προσώπου
  • Περιποίησης Μαλλιών
  • Αντηλιακά
  • Στοματικής Υγιεινής
  • Φροντίδας μωρού
  • Παιδικής διατροφής
  • Συμπληρώματα διατροφής
  • Ομοιοπαθητικής
  • Εξειδικευμένης Φροντίδας

Οι στόχοι της εταιρείας

Υπάρχουν από την πρώτη ημέρα και δεν έχουν αλλάξει ποτέ

  • Να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Να επιδιώκει επιθετικές προοπτικές ανάπτυξης.
  • Να είναι περισσότερο ανταγωνιστική σε ένα περιβάλλον διαρκώς απαιτητικό.
  • Η φιλοσοφία της Frezyderm

Αδιαπραγμάτευτοι στόχοι από την πρώτη στιγμή, είναι το:

  • Να διατηρεί την πολιτική του σεβασμού και της ειλικρίνειας στον καταναλωτή.
  • Να αναπτύσσει ποιοτικά προϊόντα και να συνεισφέρει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Έρευνα και ανάπτυξη

Από την ίδρυση της FREZYDERM έως σήμερα που η εταιρεία διοικείται από τους γιους του ιδρυτή της, Ιωάννη και Ευθύμιο Αναστασίου καθοριστικό στοιχείο της διαρκούς ανοδικής της πορείας αποτελεί το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (τμήμα R&D). Είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένους επιστήμονες (φαρμακοποιούς και χημικούς) με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, ασχολείται με την συνεχή έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη καλλυντικών και κοσμετολογικών προϊόντων, βάσει των νεότερων δεδομένων της κοσμετολογίας και φροντίζει για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητάς τους.

Τα βραβεία της Frezyderm

Η FREZYDERM αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρεία λαμβάνοντας το TOP COMPANY AWARD 2019.

  • Tο 2016 αναδείχθηκε ως το κορυφαίο Superbrand με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Προσωπικής Περιποίησης.
  • Το 2017 έλαβε ακόμη μια τιμητική διάκριση στο θεσμό «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», όπου βραβεύτηκε στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS».
  • Οι κύριοι Ιωάννης και Ευθύμιος Αναστασίου, έλαβαν το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ 2017 που διοργανώνει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας.
  • Το 2018 βραβεύτηκε για 2η φορά στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS» στο θεσμό «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας
  • Το 2019, αναδείχθηκε στις 206 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Προϊοντικές βραβεύσεις

  • Τα αντηλιακά Active Sun Screen κέρδισαν το GOLD βραβείο στην κατηγορία “Καινοτόμο προϊόν / Καλλυντικά”
  • Τα ρινικά εκνεφώματα Nazal Cleaner κέρδισαν το SILVER βραβείο στην κατηγορία “Καινοτόμο προϊόν / Ιατροτεχνολογικά & Διαγνωστικά Προϊόντα”
  • Τα προϊόντα στοματικής υγιεινής κατά της κακοσμίας Odor Blocker κέρδισαν το GOLD βραβείο στην κατηγορία “Καινοτόμο προϊόν / Προϊόντα Υγείας & Υγιεινής”

Διεθνείς βραβεύσεις

Η FREZYDERM έχει βραβευθεί πολλές φορές στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Prix De Beaute ο οποίος θεωρείται ο πιο σημαντικός διαγωνισμός για τον κλάδο της ομορφιάς και των καλλυντικών.

  • Το 2009 η Hair Line βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά στην κατηγορία “Δερμοκαλλυντικά / Περιποίηση Μαλλιών”.
  • Το 2013 το Reform Abdomen Care Cream βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία “Δερμοκαλλυντικά / Περιποίηση – Αδυνάτισμα Σώματος”.
  • Το 2014 η Dermiox Cream βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία “Εξειδικευμένη Φροντίδα Προσώπου” ενώ τα προϊόντα Sooth Balm και Body Shower Revitalizing Cleanser βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία “Περιποίηση – Αδυνάτισμα Σώματος”.
  • Το 2015 η σειρά προϊόντων Sensitive Red Skin βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά στην κατηγορία “Δερμοκαλλυντικά – Εξειδικευμένη Περιποίηση Προσώπου”.
  • Το 2016 το Sea Side Dry Mist SPF 50+ αναδείχθηκε το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Δερμοκαλλυντικά: Αντηλιακή Προστασία».
  • To 2020, τα Sunscreen Cream/ Fluid-To-Powder SPF 50+, απέσπασαν το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Αντηλιακό Φαρμακείου”.

Η σειρά στοματικής υγιεινής Oral Science

Η σειρά προϊόντων Στοματικής Υγιεινής Oral Science, εκτός από την ποιότητα και αποτελεσματικότητά της, έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για το πρωτοποριακό packaging και την καινοτόμα εικόνα της κερδίζοντας δύο βραβεία.

Το Χρυσό Βραβείο στα Packaging Innovation Awards 2016 στην Ενότητα «Tags & Labels” και το Χάλκινο Βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ετικέτας Gold Label Awards 2017 στην κατηγορία «Φαρμακευτικά / Καλλυντικά».

Τα προϊόντα ενυδάτωσης – αντιγήρανσης

Η σειρά προϊόντων Ενυδάτωσης/ Αντιγήρανσης απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στα Packaging Innovation Awards 2017. Την ίδια χρονιά, η σειρά περιποίησης ακνεϊκού δέρματος AC-NORM απέσπασε Αργυρό βραβείο στα Packaging Innovation Awards 2017.

Ποιότητα παραγωγής και ISO

Στην Frezyderm κάθε στιγμή της παραγωγής διέπεται από συγκεκριμένους αυστηρούς κανόνες και προδιαγραφές.

Έχει εγκριθεί από τους Lloyd’s Register Quality Assurance σύμφωνα με το πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, BS EN ISO 9001: 2008.

Έχει αξιολογηθεί από τους Lloyd’s Register Quality Assurance Limited και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, BS EN ISO 22000:2005.

Επίσης έχει εγκριθεί από τους Lloyd’s Register Quality Assurance σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας: BS EN ISO 13485:2012 και το πρότυπο Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής, BS EN ISO 22716: 2007

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: