Δύο θάνατοι και 189 νέα κρούσματα κορωναϊού σήμερα στην Κύπρο

File photo: Μονάδα εντατικής θεραπείας για ασθενείς με κορωναϊό σε νοσοκομείο της Κύπρου . ΚΥΠΕ




Με τους δυο νέους θανάτους  και τα 189 νέα κρούσματα κορωναϊού που ανακοίνωσε σήμερα το  Υπουργείο Υγείας, ο συνολικός αριθμός θανάτων ανήλθε σε 570 και των κρουσμάτων σε 123.546.

Σύμφωνα με το Υπουργείο 59 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 20 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 55,94% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Επιπλέον 3 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Τα νέα περιστατικά εντοπίστηκαν από συνολικά 60.998 τεστ ανίχνευσης της νόσου. Το ποσοστό θετικότητας ανήλθε στο 0,31%.

Τα δύο άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε άντρα, ηλικίας 82 ετών, που κατέληξε στις 24 Οκτωβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και σε άνδρα ηλικίας 49 ετών, που κατέληξε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Από τους 570 θανάτους οι 363 είναι άντρες (64%), και 207 γυναίκες (36%) και ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 76,1 έτη.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ-ΓΤΠ/ΚΧΡ/ΗΦ
Λευκωσία, Κύπρος

Θρασύτατα προκλητικός εκ νέου ο Τατάρ: Η Τουρκία, λέει, δεν θα φύγει ποτέ από την Κύπρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: