Βίντεο που κόβει την ανάσα: H αγωνιώδης προσπάθεια Έλληνα αλεξιπτωτιστή να ξεμπλέξει τους ιμάντες κατά τη διάρκεια άλματος

File Photo Διακρίνονται οι ιμάντες που έχουν μπερδευτεί με το αλεξίπτωτο Screenshot via YouTube video Up Stories




1 λεπτό. Τόσος είναι ο χρόνος που χρειάστηκε ο πολύ έμπειρος και ένας εκ των κορυφαίων αλεξιπτωτιστών της χώρας μας Κωνσταντίνος Οροκλός προκειμένου να ξεμπερδέψει το αλεξίπτωτο του κατά την διάρκεια ελεύθερης πτώσης που πραγματοποίησε στην Κωπαΐδα Βοιωτίας.

Το αλεξίπτωτο του κατά το άνοιγμα μπερδεύτηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινείται ακυβέρνητο και χωρίς φρένα προς την γη.

Η Ολύμπια ψυχραιμία που δείχνει όταν κατά το άνοιγμα του αλεξίπτωτου του αυτό μπερδεύεται είναι παροιμιώδης και άξια θαυμασμού.

Πώς δημιουργήθηκε το πρόβλημα

Κατά το άνοιγμα το αλεξίπτωτο μπερδεύτηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινείται ακυβέρνητο και χωρίς φρένα προς την γη.

Ο ίδιος αντί να πανικοβληθεί, με μεγάλη δεξιότητα, λύνει το πρόβλημα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αλεξιπτωτιστές φέρουν μαζί τους και δεύτερο εφεδρικό αλεξίπτωτο. Όπως όμως μας ανέφερε ο Κωνσταντίνος κύριο μέλημα του ήταν να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να ξεμπλέξει το βασικό του αλεξίπτωτο προτού το κόψει και προχωρήσει στο άνοιγμα του δεύτερου (εφεδρικού) καθώς αυτό είναι το βασικό του.

Με πληροφορίες από Up Stories

Δείτε βίντεο από επίθεση γιγάντιας σμέρνας κατά ψαροτουφεκά: Θανάσιμοι κίνδυνοι στους ελληνικούς βυθούς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: