Το παράλληλο προπαγανδιστικό σύμπαν του Ερντογάν: Ολομόναχος απέναντι στην αλήθεια

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας κατά τη διάρκειας ομιλίας του σε εκπροσώποους συνδικάτων Πηγή Τουρκική Προεδρία




Για… πανικό όσων βλέπουν την “πρόοδο της Τουρκίας” έκανε λόγο ο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε συνάντηση με εργαζόμενους σε διάφορους τομείς μέλη της Συνομοσπονδίας Τουρκικών Συνδικάτων (TURK-IS)

Εκτίμησε δε με αυταρέσκεια, ότι η πρόοδος αυτή αφορά κάθε τομέα “από τον πολιτική στην οικονομία και από την άμυνα στις υποδομές”: “Ινσαλλάχ, βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας νέας εποχής. Αναπληρώνουμε τις απώλειές ενός αιώνα και κοιτάμε το λαμπρό μέλλον μας με σιγουριά”, δήλωσε με τον γνωστό στόμφο του ο κ. Ερντογάν.

«Θα κάνουμε την Τουρκία μία από τις 10 κορυφαίες οικονομίες στον κόσμο», τόνισε ο Ερντογάν σε αυτή την προπαγανδιστική ομιλία, υποσχόμενος ότι «καθώς η Τουρκία γίνεται ισχυρότερη και πλουσιότερη, θα αυξηθεί και η ευημερία των πολιτών μας».

Ο προφανέστατα καταβεβλημένος πρόεδρος της Τουρκίας, είτε αδυνατεί ο ίδιος να αντιληφθεί στην δύσκολη θέση στην οποία λόγω της πολιτικής του έχει περιέλθει  χώρα του, είτε με ψέματα και μισές αλήθειες προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το ηθικό της τουρκικής κοινωνίας η οποία στενάζει κάτω από το βάρος της οικονομικής ένδειας και τις πολιτικές ήττες διεθνώς.

Ηellas Journal με πληροφορίες από tccb.gov.tr

Για πολιτική δίωξη δημάρχου καταδίκασε την Τουρκία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: