Superleague: Άνετη τεσσάρα για Ολυμπιακό με σούπερ Τικίνιο – Πέρασε από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ [photos]

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Φρανσίσκο Σοάρες-Τικίνιο πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε, το τρίτο για την ομάδα του, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον Πειραιά την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Με τεσσάρα φιλοδώρησε ο Ολυμπιακός τον Απόλλωνα Σμύρνης, πετυχαίνοντας την πιο άνετη φετινή νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σκαρφάλωσαν προσωρινά στην κορυφή της Superleague 1.

Το παιχνίδι έδειχνε από την αρχή ότι θα έχει έναν πρωταγωνιστή με τον Ολυμπιακό να παίρνει από νωρίς τα ηνία. Στο 3ο λεπτό η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «φλέρταρε» με το 1-0, με γκολ που έχασε εξ’ επαφής ο Τικίνιο. Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, ο Γιώργος Μασούρας -που επέστρεψε στο βασικό σχήμα μετά από πέντε αναμετρήσεις- άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το σουτ, ο Κότσιρας απόκρουσε, αλλά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το πρώτο του γκολ στην τρέχουσα σεζόν.

Το γρήγορο γκολ άνοιξε το παιχνίδι και στο 25ο λεπτό, ο Ολυμπιακός εκτέλεσε φάουλ με κομπίνα, που βρήκε τελικό αποδέκτη τον Γιώργο Μασούρα, ωστόσο το σουτ που πραγματοποίησε αποκρούστηκε σε κόρνερ. Εν συνεχεία, υπήρξαν διαδοχικές επιθέσεις για τους γηπεδούχους, πρωτίστως με σουτ του Ονιεκούρου, που έφερε νέο κόρνερ και δευτερευόντως με σουτ του Θανάση Ανδρούτσου και του Αγκιμπού Καμαρά που αναχαιτίστηκαν. Στο 40ο λεπτό, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστομένης Κουτσιαύτης εξέτασε μέσω VAR ενδεχόμενο πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων», ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε εν τέλει με καταλογισμό επιθετικού φάουλ.

Οπαδοί του Ολυμπιακού φωνάζουν συνθήματα στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον Πειραιά την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε εξίσου δυναμικά, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ωραία ο Κουντέ, ο Τικίνιο πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, έπιασε τη κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας παράλληλα το παρθενικό του γκολ με τα «ερυθρόλευκα».

Στο 67ο λεπτό, ο Γιώργος Μασούρας αντικαταστάθηκε από τον Λόπες, καθώς έδειχνε να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τικίνιο έγραψε και πάλι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με ένα υπέροχο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Κότσιρα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να μειώσει στο 79ο λεπτό με τον Ντάουντα, που βρέθηκε σε θέση βολής.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας και σε τέταρτο γκολ με τρομερό σουτ του Βρουσάι, κατόπιν ατομικής προσπάθειας του Καρμπόβνικ και ασίστ που έδωσε ο ίδιος στον Έλληνα διεθνή.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ (Αβραάμ 76′), Ρέαμπτσιουκ (Καρμπόβνικ 67′) , Μπουχαλάκης (Σουρλής 76′), Κουντέ, Μασούρας (Λόπες 67′), Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (Βρουσάι 76′) και Τικίνιο.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Κότσαρης, Τουτουαρίμα (Βιτλής 67′), Ντομίνγκεζ, Μπρούνο Άλβες, Μπαξεβανίδης (Ντεντάκης 67′), Σλίβκα, Κάτσο, Φαν Λα Πάρα, Ματέι (Σαχλί 82′), Ιωαννίδης, Τσιλούλης.

Πέρασε από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει από το Αγρίνιο, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-1 για την 3η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο δικέφαλος ξεκίνησε με επιθετική διάθεση και στο 3’ έκανε τη πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς με τον Μουργκ, όμως ο Ροντρίγκες έδιωξε με τα πόδια. Στο 15’ ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε το σουτ του Αουγκούστο, ενώ στο 17’ ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Βέργου. Στο 32’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ (0-1) όταν ο Αουγκούστο πέρασε τη μπάλα κάθετα στον Μίτριτσα και αυτός με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, από κόρνερ του Λούι και κεφαλιά του Βέργου, ο Μόρσεϊ βρήκε άτσαλα τη μπάλα από κοντινή απόσταση και αστόχησε.

Ο παίκτης του Παναιτωλικού Νίκος Βέργος (Δ) και ο παίκτης του ΠΑΟΚ (Α) μάχονται για την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Super League στο γήπεδο του Παναιτωλικού, Αγρίνιο, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗ ΜΠΕΡΕΡΗ μέσω ΚΥΠΕ

Ο ΠΑΟΚ ήταν πάλι η ομάδα που έχασε τη πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος στο 46’ με τον Τέιλορ, αλλά στο 59’ ο Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσα. Από κόρνερ του Τσιγγάρα, ο Ντίας με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε τη μπάλα στο τέρμα για το 1-1.

Στο 62’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 66’ έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Παναιτωλικός με τον Ντουάρτε. Στο 80’ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ο Σίντκλεϊ πλάσαρε στη γωνία και έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 88’ ο Πασχαλάκης έκανε μία καταπληκτική απόκρουση με το… στήθος στο 88’ σε εξ επαφής σουτ του Καρέλη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Κορνέλιους (85’ Μαλής), Φλόρες (69’ Βαρόνε), Ντίας, Μόρσεϊ (46’ Μεντόσα), Ντουάρτε (81’ Μπαρμπόσα), Τσιγγάρας, Βέργος (85’ Καρέλης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (71’ Εσίτι), Αουγκούστο, Μουργκ (63’ Αντρίγια Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (63’ Μπίσεσβαρ), Άκπομ (71’ Σφιντέρσκι).

Λευκή ισοπαλία (0-0) στην Κρήτη

Χωρίς γκολ (0-0) έληξε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο για την 3η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι έμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην ισοπαλία, ενώ αυτός ήταν ο δεύτερος βαθμός που κερδίζουν οι Αρκάδες, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 11ο λεπτό με το σουτ του Κρέσπια από καλή θέση να φεύγει άουτ. Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο γκολ στο 31’ με τον Ντουρμισάι που σούταρε αλλά απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 37’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα καλή ευκαιρία με τον Λάμπρου που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι έξω., ενώ στο 39’ ο Επασί απέκρουσε στη γωνία του την κεφαλιά του Βαλιέντε από το ύψος του πέναλτι.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πίεσε, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις, ο Επασί είπε «όχι» στο σουτ του Καπίγια.

Ο παίκτης του ΟΦΗ ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ (Α) και ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης (Δ) μάχονται για την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΦΗ- Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”, στο Ηράκλειο Κρήτης, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ μέσω ΚΥΠΕ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (61΄ Ραχμάν, Γιαννούλης (79΄ Κοροβέσης), Καμάου (61΄ Βαν Ντούινεν), Ντε Γκουζμάν (77΄ Σελίμοβιτς), Γκαλέγκος, Νέιρα, Λάμπρου (46΄ Καστάινιος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλος Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνο, Τασουλής (72΄ Σόνι), Βαλιέντε, Σαντάφε (85΄ Κανελόπουλος), Κρεσπί, Γκόμες (60΄ Καπίγια), Σίτο (46΄ Άλβαρες), Μπενίτο Άσιερ (60΄ Μπαράλες).

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Τρίτη αγωνιστική στη Super League με ντέρμπι: Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: