Στον Άνσου Φάτι, το μέλλον της Μπαρτσελόνα, η βαριά φανέλα που άφησε ο Μέσι

με τη φανέλα του Μέσι θα αγωνίζεται ο 18χρονος Άνσου Φάτι στην Μπαρτσελόνα epa09274493 EPA/Alejandro Garcia




Το… βαρύ φορτίο της φανέλας με το Νο 10 θα κληθεί να «σηκώσει» ο Ανσού Φάτι, στην αφετηρία της δύσκολης επόμενης ημέρας για την Μπαρτσελόνα.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί φίλαθλοι της ομάδας ήθελαν να αποσυρθεί, τουλάχιστον για φέτος η συγκεκριμένη φανέλα, όπως αποκάλυψε ο καταλανικός σύλλογος, με ανάρτησή του στα social media, ο 18χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα που μέχρι πρότινος φορούσε ο Λιονέλ Μέσι, ενώ παλαιότερα την έχουν φορέσει κι άλλοι θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Ροναλντίνιο, ο Ριβάλντο και ο Ρομάριο.

Ο Φάτι, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο, εξαιτίας ενός κατάγματος στο μηνίσκο του αριστερού γόνατος, θεωρείται το σπουδαιότερο ταλέντο που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η φημισμένη «Μασία», η ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Εκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών και ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ως βασικός, αλλά ο τραυματισμός και η μακρά περίοδος αποθεραπείας «φρέναρε» την εξέλιξή του.

Στο μεταξύ, το Νο 7 του Αντουάν Γκριεζμάν, που παραχωρήθηκε χθες (31/8) ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, θα το φοράει πλέον ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ενώ ο νεοαποκτηθείς από τη Σεβίλη Λούουκ ντε Γιονγκ πήρε το Νο 17.

Με πληροφορίες από Γαλλικό Πρακτορείο μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Ο Μπαπέ μένει φέτος στην Παρί και θα τα δώσει όλα: Μετά, κύριος και δωρεάν για τη Ρεάλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: