Πέθανε μέσα σε πέντε ώρες από κορωναϊό 4χρονη κόρη αντιεμβολιάστριας στο Τέξας

File Photo To ποσοστό των ανεμβολίαστων στο Τέξας αγγίζει το 50% μεταξύ των οποίων και παιδιά EPA/ROBERT GHEMENT




Με΄τα από επιπλοκές του κορωναϊού, ένα 4χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του στο Τέξας. Η μητέρα του κοριτσιού είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του εμβολιασμού.

Η μικρή Kali έχασε τη ζωή της στον ύπνο της μόλις πέντε ώρες από τη στιγμή που εμφάνισε πυρετό. Η μητέρα της, Karra Harwood μίλησε στη Houston Chronicle. «Η Kali ήταν εντελώς καλά και μετά έφυγε. Την πήρε τόσο γρήγορα», είπε.

 

Δηλώνοντας μετανιωμένη για το γεγονός ότι η ίδια τάχθηκε ανοιχτά κατά του εμβολίου ενάντια στον κορωναϊό, η μητέρα της 4χρονης εξήγησε ότι, μόλις την προηγούμενη ημέρα, η ίδια και ο σύντροφός της βρέθηκαν θετικοί στον κορωναϊό και μπήκαν σε καραντίνα. »Ήμουν ένας από τους αντιεμβολιαστές, ήμουν εναντίον τους. Τώρα εύχομαι να μην ήμουν ποτέ», παραδέχτηκε η ίδια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Johns Hopkins University, στην πολιτεία του Τέξας, το ποσοστό των εμβολιασμένων πολιτών ξεπερνάει οριακά το 50%.

Η Kali ήταν το πρώτο παιδί που πέθανε από κορωναϊό στην κομητεία Galveston στη διάρκεια της πανδημίας, η οποία έχει καταγράψει σχεδόν 50.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και περισσότερους από 470 θανάτους, όπως προκύπτει από τα στοιχεία.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Απίστευτος χαμός στην αμερικανική Βουλή κατά την κατάθεση του Μπλίνκεν: Κατηγορίες για “προδοσία”, και “άνευ όρων παράδοση”

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: