Ονειρικό ντεμπούτο Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκόραρε 2 φορές και οδήγησε στον θρίαμβο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [photos]

Photo Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2 γκολ κόντρα στη Νιούκαστλ στις 11 Σεπτεμβρίου 2021. EPA/PETER POWELL μέσω ΚΥΠΕ




Εμφατική ήταν η πρώτη εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στο ντεμπούτο κόντρα στη Νιούκαστλ πέτυχε 2 από τα 4 γκολ στη νίκη της ομάδας του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι «Κόκκινοι Διάβολοι», έχοντας τον Πορτογάλο σουπερστάρ στο βασικό τους σχήμα για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια, επικράτησαν των «Ανθρακωρύχων» με 4-1 και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ στην επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ. EPA/PETER POWELL μέσω ΚΥΠΕ

Η 4η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη επιφύλασσε την ιστορική επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε στην πρώτη 11άδα και χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να βρει δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο CR7 καραδοκούσε και εκμεταλλεύτηκε μία ασταθή απόκρουση του Γούντμαν για το 1-0.

Πανηγυρισμοί των παικτών της Γιουνάιτεντ. EPA/PETER POWELL μέσω ΚΥΠΕ

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νιούκαστλ κατάφερε να απαντήσει με γκολ του Χαβιέρ Μανκίγιο στο 56′, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους αγαπημένους του «Κόκκινους Διαβόλους». Εν συνεχεία, ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε τη σκυτάλη στον πίνακα των σκόρερ για το 3-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τζέσι Λίνγκαρντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-1.

Εκδηλώσεις λατρείας για τον Πορτογάλο σουπερστάρ. Πηγή: EPA/PETER POWELL μέσω ΚΥΠΕ

Πληροφορίες από ΕΡΤ

«Χαστούκι» της Λοριάν στην Λιλ μόλις τρία λεπτά πριν από το φινάλε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: