Ο Αλβέρτος του Μονακό χορεύει στην πίστα με την Άννα Βίσση: Του τραγουδάει το 12 [βίντεο]

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό χορεύει με την Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο πριγκιπάτο. Φωτογραφία via video instagram by Εικόνα προφίλ του χρήστη chrysanthospanas chrysanthospanas




Η γνωστή ερμηνεύτρια, Άννα Βίσση, αποθεώθηκε στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο το βράδυ του Σαββάτου (25/9).

Σε μια ιδιαίτερη συναυλία, στην οποία ακόμα και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μαζί της το «Δώδεκα».

H Άννα Βίσση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο και το σκηνικό στην πίστα φωτίστηκε με τα χρώματα της Ελλάδας.

Προς το τέλος της βραδιάς, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ανέβασε στη σκηνή τον πρίγκιπα Αλβέρτο και χόρεψαν μαζί το θρυλικό πλέον κομμάτι της, «12».

«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β ‘του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το «Salle des Etoiles» μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο ο Χρύσανθος Πανάς. Απαστράπτουσα η Άννα Βίσση με ολόσωμη λαμπερή φόρμα χορεύει μαζί του και του αφιερώνει το «12».

Όσοι βρέθηκαν στη συναυλία πλήρωσαν εισιτήριο 700 ευρώ και σκοπός της διοργάνωσης αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi Fans (@annavissifans)

Όπως επισημαίνεται, στη σχετική ανακοίνωση, η συναυλία της Άννας Βίσση στο Μονακό θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία αυτού του εμβληματικού είδους της Μεσογείου.

Tον εκλιπόντα ηθοποιό Κρίστοφερ Ριβ τίμησε η Google: Του αφιέρωσε το δικό του doodle

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: