Ναύαρχος Έσσεν: Φρεγάτα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο λιμάνι Λεμεσού

File photo: Η φρεγάτα “Ναύαρχος `Εσσεν” αποτελεί μια από τις φρεγάτες που είναι σχεδιασμένες για την καταστροφή εχθρικών πλοίων και σκαφών επιφανείας, υποβρυχίων και επίγειων εγκαταστάσεων, για διενέργεια περιπολιών και για υπεράσπιση των θαλασσίων οδών. Φωτογραφία μέσω ΚΥΠΕ




Η φρεγάτα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας “Ναύαρχος Έσσεν” ελλιμενίστηκε στο λιμάνι Λεμεσού για ανεφοδιασμό, στο πλαίσιο της αποστολής της ως μέρος της ομάδας δράσης του Ναυτικού της Ρωσίας στη Μεσόγειο, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη το γραφείο Τύπου του στόλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το σκάφος προέβη σε ανεφοδιασμό ενώ το πλήρωμα είχε την ευκαιρία για ξεκούραση. Αναφέρεται επίσης πως η είσοδος της φρεγάτας σε ξένο λιμάνι έγινε σύμφωνα με το πρόγραμμα πλεύσης και ανεφοδιασμού του σκάφους στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται πως η φρεγάτα εκτελεί τα καθήκοντα που της έχουν ανατεθεί σε υπεράκτια θαλάσσια ζώνη από τον Αυγούστου 2021

Η φρεγάτα “Ναύαρχος `Εσσεν” αποτελεί μια από τις φρεγάτες που είναι σχεδιασμένες για την καταστροφή εχθρικών πλοίων και σκαφών επιφανείας, υποβρυχίων και επίγειων εγκαταστάσεων, για διενέργεια περιπολιών και για υπεράσπιση των θαλασσίων οδών.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ-TASS/ΜΚ/ΑΓΚ
Σεβαστούπολη, Ρωσία

«Κόκκινος Συναγερμός» στην Κύπρο: Κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: