Με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ (Chair of the Military Committee – CMC) Ναύαρχο Rob Bauer, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής ’Aμυνας Αθήνα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΕΘΑ/STR




Ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ, που επισκέπτεται την Αθήνα στο πλαίσιο του Συνεδρίου του ΝΑΤΟ από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου, κατέθεσε, σήμερα, στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος.

Όπως ανακοινώθηκε, στη συνέχεια τον ναύαρχο Μπάουερ υποδέχθηκε στο στρατόπεδο «Παπάγου» ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.  Στο επίκεντρο της συνάντησης, τέθηκαν θέματα που αφορούν στην προετοιμασία του Συνεδρίου, που διεξάγεται κατά την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Επίσης, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, εστιάζοντας στις τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και στις επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, η διατήρηση των οποίων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Συμμαχίας.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: