H ευρωπαϊκή Super League δεν είναι κακή ιδέα, δηλώνει o Ρονάλντο. Οχι ο Κριστιάνο, το «φαινόμενο»

Ο Ρονάλντο σε φωτογραφία του από το Facebook




Θετικά διακείμενος στη δημιουργία μίας ευρωπαϊκής Super League, που προωθεί ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης και στενός του φίλος, εμφανίστηκε ο Ροζάριο Ρονάλντο, ο βραζιλιάνος βετεράνος που έμεινε γνωστός και ως «φαινόμενο» στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Δεν είναι κακή ιδέα. Οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν μεγάλα ματς. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, όπως εμείς, θέλουμε να δούμε την Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει με την Μίλαν ή την Ιντερ, την Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλουμε να δούμε αυτούς τους αγώνες, χωρίς να χρειασθεί να περιμένουμε τα προημιτελικά ή τους ημιτελικούς», σχολίασε ο Βραζιλιάνος παράγοντας μιλώντας στο «Athletic» και πρόσθεσε:

«Σήμερα, οι φίλαθλοι είναι πολύ αφοσιωμένοι. Έχουμε δει διαμαρτυρίες εναντίον της Super League στην Αγγλία, ίσως επειδή το σχέδιο δεν εξηγήθηκε σωστά. Νομίζω ότι υπάρχουν δυνατότητες και ότι στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν καινοτομίες για συλλόγους και φιλάθλους. Θα πρέπει να γίνει ένας πιο ανοικτός διάλογος μεταξύ των ευρωπαϊκών συλλόγων και των αρμοδίων φορέων, προκειμένου να βελτιώσουμε το προϊόν μας, να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες και τους καλύτερους αγώνες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ
Μαδρίτη Ισπανία

Όσο κι αν φαίνεται απίθανο ο Βόλος μόνος πρώτος στη Super League με 3 στα 3

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: