Εξαγριωμένο κοράκι επιτέθηκε σε drone που μετέφερε δέμα [βίντεο]

File Photo Το κοράκι τη στιγμή που… επιτίθεται στο drone Screenshot via YouTube video ABC News




Επίθεση από ένα εξοργισμένο κοράκι δέχθηκε ένα drone που μετέφερε δέμα στην Αυστραλία.

Η μεταφορική εταιρεία Wing ξεκίνησε τις διανομές με drone στην Καμπέρα της Αυστραλίας, σε συνεργασία με τον τεχνολογικό κολοσσό Google, μεταφέροντας καφέ, φαγητό, φάρμακα και εργαλεία.

Τα drone που χρησιμοποιούνται για τη συγκεκριμένη υπηρεσία delivery αφήνουν την κάθε παραγγελία στο κατώφλι του κάθε πελάτη, αλλά πρόσφατα χρήστες που περιμένουν με ανυπομονησία να φτάσει το πρωινό τους έχουν έρθει αντιμέτωποι με οργισμένα κοράκια.

Τα πουλιά ορμούν στα drone και αρχίσουν να τα τσιμπούν με τα ράμφη τους, όπως αναφέρει η ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Mail.

Κάποιος κατάφερε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό, με το κοράκι να έχει γραπωθεί από την κορυφή του Drone και να του ορμά με μεγάλη μανία.

Έπειτα από μεγάλη μάχη, το μικρό drone κατάφερε να απελευθερωθεί από το κοράκι και να παραδώσει το φορτίο του, προτού απογειωθεί και πάλι παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής.

Σύμφωνα με τον ορνιθολόγο Νιλ Χέρμες, έναν ειδικό στη μελέτη της συμπεριφοράς των πτηνών, η Wing πρέπει προσωρινά να αναστείλει τις πτήσεις της, λέγοντας ότι τα κοράκια στην περιοχή βρίσκονται στην περίοδο της αναπαραγωγής.

Τα κοράκια ζευγαρώνουν και χτίζουν τις φωλιές τους – κάτι που πιθανότατα μπορεί να εξηγήσει την επιθετική συμπεριφορά τους, σύμφωνα με την ταμπλόιντ εφημερίδα.

Με πληροφορίες από abc News, dailymail.co.uk

Βίντεο που κόβει την ανάσα: H αγωνιώδης προσπάθεια Έλληνα αλεξιπτωτιστή να ξεμπλέξει τους ιμάντες κατά τη διάρκεια άλματος

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: