Ένας θάνατος και 78 νέα κρούσματα στην Κύπρο: Ποσοστό θετικότητας στο 0,19%

FILE PHOTO: Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στη μονάδα εντατικής θεραπείας ασθενών COVID-19 στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. EPA, KATIA CHRISTODOULOU




Ένα άτομο απεβίωσε από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 552, ενώ ανακοινώθηκαν την Κυριακή 78 νέα περιστατικά της νόσου. Το ποσοστό θετικότητας ανέρχεται στο 0,19%.

Την ίδια ώρα 79 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 29 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 76,2% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, 11 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 40.466 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test). 78 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 119.767.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΑΓΚ
Λευκωσία, Κύπρος

Φωτίου: Η Τουρκία πρέπει επιτέλους να δεχθεί πρόσβαση ερευνητών στα αρχεία του τουρκικού στρατού για τους αγνοούμενους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: