Δεν υπάρχει “οροφή” για τον Αντετοκούνμπο: Στο Νο1 και στο Νο3 των καλύτερων φάσεων της περασμένης σεζόν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “χορεύει” στο παρκέ εναντίον των Νετς, στο Μιλγουόκι. EPA, MATT MARTON SHUTTERSTOCK OUT




Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν στο NBA, η επαγγελματική λίγκα θύμισε μέσω twitter τις 100 καλύτερες φάσεις της περασμένης χρονιάς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε την… τιμητική του, καθώς βρέθηκε στο Νο3 και στο Νο1 της λίστας, με τις δύο φάσεις που σε μεγάλο βαθμό έκριναν τη σειρά των τελικών με το Φοίνιξ και χάρισαν στους Μπακς το πρωτάθλημα.

Έτσι, το εκκωφαντικό μπλοκ του Ελληνα φόργουορντ στον ΝτιΑντρέ Εϊτον, που ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη του Μιλγουόκι στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, βρέθηκε στο Νο3. Στην κορυφή, βρέθηκε η φάση «κλειδί» του 5ου τελικού, με το κλέψιμο του Τζρου Χόλιντεϊ στον Ντέβιν Μπούκερ και τον επακόλουθο αιφνιδιασμό των «ελαφιών», που κατέληξε σε ένα βροντερό κάρφωμα του Giannis.

Δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του MVP ο Αντετοκούνμπο σύμφωνα με το ESPN

Δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του MVP της σεζόν 2021/22, θεωρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο «ESPN». Ο «Giannis» συγκέντρωσε 38 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης, πίσω μόνο, από τον άσο των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος συγκέντρωσε 45 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση, βρίσκεται ο Λούκα Ντόνσιτς των Ντάλας Μάβερικς με 35 βαθμούς, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν, οι Τζοέλ Εμπίιντ (Φιλαδέλφεια) και Τζέιμς Χάρντεν (Μπρούκλιν) με 14 και 11 βαθμούς, αντίστοιχα.

Την ίδια στιγμή, ο Αντετοκούνμπο, είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου αμυντικού της χρονιάς με 30 βαθμούς. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα) με 40 βαθμούς, ενώ δεύτερος είναι ο Άντονι Ντέιβις (Λέικερς) με 33 βαθμούς.

Τέλος, σε ότι αφορά στο ποιά ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, οι Νετς παρουσιάζονται ως το φαβορί με 80 βαθμούς, δεύτεροι είναι οι Λέικερς με 49 βαθμούς ενώ οι νυν πρωταθλητές, Μπακς, βρίσκονται στην τρίτη θέση με 30 βαθμούς.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: