Αφήνει τη γλώσσα του και πάει …περίπατο ο Αβέρωφ: Δεν αποκλείω κανένα μονοπάτι που θα οδηγεί στην επανένωση!

Επίσκεψη στην Ακταία Οδό, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Λεμεσού, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.F Φωτογραφία μέσω ΚΥΠΕ




Ο στόχος μας είναι ένας, να ξαναενώσουμε τον τόπο μας με βάση το συμφωνημένο πλαίσιο, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδεικνύοντας ότι ο ίδιος δεν αποκλείει «οποιοδήποτε μονοπάτι, φτάνει να με πάρει στον τελικό προορισμό».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σε δηλώσεις στη Λεμεσό, κλήθηκε να σχολιάσει τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την πρόθεση του δεύτερου, για κατάθεση ιδεών προς διευκόλυνση επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

«Εγώ είμαι μιας φιλοσοφίας και είμαι δίπλα από τον ΠτΔ. Ο στόχος είναι ένας, να ξαναενώσουμε τον τόπο μας με βάση το συμφωνημένο πλαίσιο, ξεκάθαρα και απόλυτα και από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά δεν αποκλείω οποιοδήποτε μονοπάτι, φτάνει να με πάρει στον τελικό προορισμό», είπε.

Σχολιάζοντας, εξάλλου την ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στη ΓΣ του ΟΗΕ, ο Αβέρωφ Νεοφύτου διαμήνυσε ότι «χίλιες φορές την ημέρα να τα λέει, όπου και να τα πει, δυο κράτη στην Κύπρο δεν θα δεχθούν ούτε οι Ελληνοκύπριοι, ούτε η διεθνής κοινότητα, ούτε η Ευρώπη». « Όποιος κι αν τα λέει και όποιος κι να νομίζει ότι είναι ο Ερντογάν», συμπλήρωσε.

Mε πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Σταύρος Κονιώτης/ΗΦ
Λεμεσός, Κύπρος

Σε «δημιουργικό κλίμα» η συνάντηση με τον Γκουτέρες δηλώνει ο Αναστασιάδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: