Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα ο 47χρονος για τους εμπρησμούς στην Πετρούπολη

υροσβεστικό αεροσκάφος πραγματοποιεί ρίψεις νερού κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, Σάββατο 07 Αυγούστου 2021. υροσβεστικό αεροσκάφος πραγματοποιεί ρίψεις νερού κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, Σάββατο 07 Αυγούστου 2021. υροσβεστικό αεροσκάφος πραγματοποιεί ρίψεις νερού κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, Σάββατο 07 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Σε σύλληψη μετετράπη η προσαγωγή τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου ενός 47χρονου, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμούς στην περιοχή της Πετρούπολης.

Ο ανωτέρω προσήχθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και όπως προέκυψε από την προανάκριση, σήμερα το απόγευμα προέβη σε εμπρησμούς, σε δύο σημεία εντός του άλσους Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναπτήρας, δύο φιάλες αντισηπτικής λοσιόν και κινητό τηλέφωνο.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επιπρόσθετα, η εμπλοκή του και σε εμπρησμούς 4 κάδων απορριμμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα πλησίον του Άλσους.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Εμπρησμοί από… το Πεδίον του Άρεως, μέχρι τον Υμηττό και την Καλαμάτα [ντοκουμέντα]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: