Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Εμμανουήλ Καράλης επέστρεψαν στην Πατρίδα: Έτοιμοι για άλλα καλά και “χρυσά”

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στους Κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, με τον Εμμανουήλ Καραλή, κατά τη διάρκεια της άφιξής τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα, Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Στην Ελλάδα έφτασαν σήμερα από το Τόκιο ο χάλκινος ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας και ο φοβερός Εμμανουήλ Καράλης, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων, τόνισε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι μία αγκαλιά στις κόρες του, επαναλαμβάνοντας ότι ο επόμενος στόχος του δεν είναι άλλος από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου κατέκτησε την 4η θέση στο άλμα επί κοντώ, αλλά και για τις φωτιές, στέλνοντας τη σκέψη του σε όσους δοκιμάζονται. Έστειλε επίσης μήνυμα στα παιδιά που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό, παροτρύνοντάς τα να μιλήσουν για ό,τι συμβαίνει.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Γιώργος Γιατρουδάκης, τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο.

Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας (5/8)

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς κατετάγη τέταρτη στον τελικό του επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με 4,80 μέτρα. Στον τελικό του επί κοντώ μετείχε και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία κατέλαβε την όγδοη θέση με 4,50 μέτρα.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άλκης Κυνηγάκης στη Μαραθώνια Κολύμβηση, καθώς κατέκτησε την πέμπτη θέση στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ανοιχτής θάλασσας με επίδοση 1 ώρα 49:29.2, στην πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην πάλη, η Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε με 11-4 από την Λουϊζα Ελίζαμπεθ Μελέντρες Βαλβέρδε, στον εναρκτήριο αγώνα της για την φάση των «16» στα 53 κιλά της ελευθέρας, και αποκλείστηκε, ενώ κατετάγη 12η στην κατηγορία.

Ο Χρήστος Βολικάκης δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα του όμνιουμ, στην ποδηλασία πίστας. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατετάγη 17ος στον αγώνα σκρατς, 17ος στον αγώνα ρυθμού (Tempo Race), 14ος στον αγώνα αποκλεισμού, αλλά εγκατέλειψε στον αγώνα πόντων.

Αυτό το παιδί δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει: Ο Γιάννης με την οικογένειά του στην Ακρόπολη, «αγκαλιά» με τα τρόπαια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: