Ο Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει ανασχηματισμό: Ο πρωθυπουργός θα αποδώσει ευθύνες * Πριν ή μετά τη ΔΕΘ, το ερώτημα

File Photo: Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στη συνεδρίαση Επιτροπής της Βουλής για το «Επιτελικό Κράτος». ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Για την πορεία των εμβολιασμών και το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και της απόδοσης ευθυνών για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, μίλησε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο κ. Γεραπετρίτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων και στην εστίαση ενώ στην ερώτηση αν πλησιάζει η ώρα της απόδοσης ευθυνών για τις πρόσφατες πυρκαγιές και το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, είπε ότι «αυτονοήτως αποτελεί προνόμιο του πρωθυπουργού ο χρόνος και ο τρόπος του ανασχηματισμού».

Σημείωσε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η αντιπυρική περίοδος και ότι είμαστε στο μέσο των εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα και πως όταν έρθει η ώρα, ο πρωθυπουργός θα αποδώσει ευθύνες και θα προβεί στην όποια ανακατάταξη.

«Το φθινόπωρο θα είναι σημαντικό όχι μόνο για τη διαχείριση των κρίσεων αλλά κυρίως για το μεγάλο μεταρρυθμιστικό ρεύμα», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

Επίσης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων στα πανεπιστήμια ο υπουργός Επικρατείας έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν ενώ ρωτήθηκε αν θα εφαρμοστεί ο νόμος για την αστυνόμευση των πανεπιστημίων.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο της πρόσληψης και εκπαίδευσης. Χρειάζεται ειδική εκπαίδευση η οποία όταν ολοκληρωθεί, θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα φύλαξης των πανεπιστημιακών χώρων», απάντησε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Γεραπετρίτης: Ανοιχτό να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων και στην εστίαση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: