ΗΠΑ: Μεθυσμένος επιβάτης που χούφτωνε αεροσυνοδούς, κατέληξε δεμένος και φιμωμένος εν πτήσει [videos]

Ο μεθυσμένος επιβάτης μετά την …επέμβαση του πληρώματος




Μία απίστευτη, σχεδόν σουρεαλιστική κατάσταση εκτυλίχθηκε στον αέρα σε πτήση αεροσκάφους στις ΗΠΑ, όταν πλήρωμα και επιβάτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν μεθυσμένο συνεπιβάτη εν πτήσει προς Φλόριντα.

Δράστης της αναταραχής ο Μάξγουελ Μπέρι που ήδη αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για τις ενέργειές του στην πτήση της 31ης Ιουλιόυ της Frontier Airlines από τη Φιλαδέλφεια προς τη νότια Φλόριντα.

Ο 22χρονος από το Οχάιο αφού ήπιε δύο αλκοολούχα ποτά και παρήγγειλε ένα τρίτο, το πέταξε στην πλάτη μιας αεροσυνοδού, που τον είχε προειδοποιήσει δευτερόλεπτα νωρίτερα να μην την αγγίζει.

Ο επιβάτης έριξε στη συνέχεια το υπόλοιπο του ποτού του στο πουκάμισό του και πήγε στην τουαλέτα να το καθαρίσει. Αλλά επέστρεψε ημίγυμνος και η αεροσυνοδός του ζήτησε να ντυθεί. Αφού έβγαλε ένα νέο πουκάμισο από τη βαλίτσα του, ο Μπέρι έκανε βόλτες επί ένα τέταρτο της ώρας στο διάδρομο κι άρχισε να παρενοχλεί μια δεύτερη αεροσυνοδό.

 

Στη συνέχεια άρχισε να παρενοχλεί τις αεροσυνοδούς  προσπαθώντας να αγγίξει το στήθος τους. Εκείνες έστειλαν έναν συνάδελφό τους να τον παρακολουθεί, ο οποίος του ζήτησε πολλές φορές να επιστρέψει στη θέση του και να ηρεμήσει, αλλά ο επιβάτης τού επιτέθηκε εξαπολύοντας γροθιά στο πρόσωπο.

Από εκεί και μετά η υπομονή συνεπιβατών και μελών του πληρώματος εξαντλήθηκε: Επιασαν τον 22χρονο και τον έδεσαν με μονωτική ταινία στο κάθισμά του για το υπόλοιπο του ταξιδιού.

Μετά την προσγείωση του αεροσκάφος στο διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι αστυνομικοί συνέλαβαν τον μεθυσμένο επιβάτη και τον οδήγησαν στο κρατητήριο, όπου του απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες. Το περιστατικό επιβεβαίωσε η Frontier Airlines, σημειώνοντας ότι τα μέλη του πληρώματος που ενεπλάκησαν στο συμβάν τέθηκαν προσωρινά σε διαθεσιμότητα μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διερεύνηση του συμβάντος.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Πειρατεία στον Κόλπο του Ομάν: Νέα καταγγελία των ΗΠΑ κατά Ιράν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: