Τραγωδία στο Λαγονήσι: Ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα 10χρονο αγοράκι

File Photo: Οχημα του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Τα αποτελέσματα της νεκροτομής που αναμένεται να διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία περιμένουν τα στελέχη του Λιμενικού, προκειμένου να καταλήξουν στα αίτια θανάτου ενός 10χρονου αγοριού που βρέθηκε νεκρό χθες το απόγευμα στο Λαγονήσι.

Το αγόρι ανασύρθηκε νεκρό –κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες– από παραλία της περιοχής. Οι προσπάθειες των διασωστών δεν στάθηκαν ικανές για να το επαναφέρουν στη ζωή.

Πλέον, αυτό που αναμένουν τόσο οι συγγενείς όσο και τα στελέχη του Λιμενικού που ερευνούν την υπόθεση είναι η αιτία θανάτου του παιδιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, το αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασα το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή «Πεύκο» του Λαγονησίου.

Το αγόρι παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας «Ασκληπιείο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολούθως η σορός του μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Η Εκκλησία αντικρούει “ψεκασμένα” επιχειρήματα και προτρέπει: Εμβολιαστείτε, ακούστε την Επιστήμη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: