Το βραβείο του MVP μοιράστηκαν ο Μέσι και ο Νεϊμάρ: Κορυφαίοι παίκτες του Copa America

Ο διεθνής άσσος της Βραζιλίας Νεϊμάρ στον γώνα εναντίον της Αργεντινής στο Μαρακάνα. EPA, Sebastiao Moreira




Πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού του Copa America (11/07, 03:00) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL) ανακοίνωσε την απόφασή της για το βραβείο του MVP της διοργάνωσης.

Η ομοσπονδία έκρινε ότι Μέσι και Νεϊμάρ ήταν αυτοί που έκαναν τη διαφορά στη διάρκεια του τουρνουά κι έτσι έκανε την έκπληξη δίνοντας το βραβείο στους απόλυτους σταρ των δύο φιναλίστ, Αργεντινής και Βραζιλίας, για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης!

«Η CONMEBOL ανακοινώνει την επιλογή των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ ως των κορυφαίων παικτών του Copa America που λαμβάνει χώρα στην Βραζιλία» αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας και προσθέτει:

«Η αρμόδια τεχνική επιτροπή επέλεξε τους Μέσι και Νεϊμάρ, διότι έδειξαν σε κάθε ματς την ποιότητά τους, την εξυπνάδα τους με και χωρίς τη μπάλα στα πόδια τους αλλά και για τις αποφάσεις που κλήθηκαν να πάρουν. Όλα αυτά τους οδηγούν στο να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες στο Copa America και δεν είναι εύκολο να επιλεγεί μόνο ένας επειδή αυτή η διοργάνωση έχει δύο από τους καλύτερους παίκτες.»

Πληροφορίες μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρίο ντε Ζανέιρο, Brazil

Ο Μέσι πήρε το τρόπαιο από τον Νεϊμάρ μέσα στο “σπίτι” του: Θρίαμβος της Αργεντινής μετά από 28 χρόνια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: