Το κανάλι OPEN στέλνει την Καινούργιου στα δικαστήρια: Τελείωσε η “trash” εκπομπή της εν λόγω κυρίας…

Η παρουσιάστρια trash εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου. Φωτογραφία via OPEN TV




Η κ. Κατερίνα Καινούργιου, που υπηρέτησε μία απολύτα “trash” εκπομπή, η οποία δεν πήγαινε καθόλου στο νέο προφίλ του OPEN, επιχειρεί να σπάσει το συμβόλαιο της με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αφού στο μεταξύ φέρεται να έχει συμφωνήσει να μεταγραφεί σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την τηλεοπτική αγορά.

Η απαράδεκτη πράξη της εν λόγω κυρίας, την οποία το OPEN πήρε από τα αζήτητα και την έκανε (δυστυχώς) παρουσιάστρια της πρωινής του εκπομπής, καταδικάστηκε από το κανάλι, το οποίο έδειξε τα δόντια του και είναι φανερό από την ανακοίνωσή του ότι θα την αντιμετωπίσει πλέον στα δικαστήρια.

  • Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεται το κανάλι που απαλλάχθηκε από την εκπομπή της, η οποία είναι ότι χειρότερο έχει να παρουσιάσει η ελληνική τηλεόραση.
  • Η στήλη της “trash” εκπομπής της με προσωπικές δήθεν ιστορίες τηλεθεατών (κυρίως γυναικών) ήταν απαράδεκτη και κακώς το κανάλι της επέτρεψε να την παρουσιάζει.
  • Έπρεπε να αποβληθεί από την εκπομπή της η στήλη αυτή, που προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην αξιοπιστία του καναλιού. Ακούστηκαν και κατηγορίες ότι μερικά τηλεφωνήματα που γίνονταν στην εκπομπή της, ήταν ψεύτικα. 

Μάλιστα, η κ. Καινούργιου είχε το θράσος να στείλει και εξώδικο στο κανάλι που την ανέδειξε και όπως προαναφέραμε της έδωσε την ευκαιρία να απογαλακτιστεί από τις “αμαρτίες” του Έψιλον. Όμως, αντι να απογαλακτιστεί  μετέτρεψε την πρωινή ζώνη που της εμπιστεύθηκε το κανάλι  OPEN σε …Έψιλον!

Η μόνη εκπομπή που άξιζε από το Έψιλον ήταν της εξαιρετικής συναδέλφου Φαίης Μαυραγάνη που συνεχίζει και σήμερα στο OPEN. Η Φαίη και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο (5.30-10.00 π.μ.) μία εκπομπή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παρόμοιες ευρωπαϊκών γνωστών καναλιών.

Πρόκειται -κατά τη γνώμη μας- για την καλύτερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης τις πρωινές ώρες. 

Σε σχέση με τα σχετικά δημοσιεύματα αναφορικά με το εξώδικο της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου προς τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, σημειώνονται από το κανάλι τα εξής:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό.

Είναι ευχής έργο να αποβληθούν από τα κανάλια όλες οι εκπομπές με παρόμοιο περιεχόμενο. Δυστυχώς, και είναι προφανές, κάποιο άλλο κανάλι πρόσφερε περισσότερα χρήματα στην κ. Καινούργιου για να συνεχίσει την “trash” εκπομπή της.

Πρέπει πάντως να ομολογήσουμε ότι λίγοι εκ των συνεργατών της, όπως π.χ. ο Γρηγόρης Γκουντουράς, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες. Ήταν όπως η μύγα μέσα στο γάλα στην εκπομπή της…

Μετά την εξέλιξη αυτή, της …”φυγής” της κ. Καινούργιου, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για το OPEN, ως νέο κανάλι, να επιμείνει στην καλή ενημέρωση που -όπως απέδειξε- γνωρίζει να την κάνει καλά.

Η ΕΣΗΕΑ μίλησε και είπε: Να δοθεί άμεσα τέλος στον εμπαιγμό των απολυμένων του παλαιού MEGA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: