Το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου προκηρύσσει διαγωνισμό υπηρεσιών για τα προγράμματά του

File Photo Η πινακίδα στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας Κύπρου ΚΥΠΕ




Το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε προκηρύξεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά υπηρεσιών σε προγράμματα που διοργανώνει για την κάλυψη πρόσθετων εκπαιδευτικών ή άλλων αναγκών επιμόρφωσης.

Οπως αναφέρει γραπτή δήλωση του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομου Προδρόμου, το  Υπουργείο έχει προχωρήσει σε προκηρύξεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά υπηρεσιών σε προγράμματα που διοργανώνει για την κάλυψη πρόσθετων εκπαιδευτικών ή άλλων αναγκών επιμόρφωσης, διότι τα προγράμματα αυτά πρέπει να λειτουργήσουν κανονικά προς όφελος των μαθητών και μαθητριών, όπως και άλλων ενδιαφερόμενων πολιτών.

«Οι προκηρύξεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν αποκλείουν οποιαδήποτε διαδικασία διαβουλεύσεων. Αντίθετα θα επιτρέψουν σε όσους εκδηλώνουν ενδιαφέρον να παρέχουν υπηρεσίες και ταυτόχρονα στους ενδιαφερόμενους μαθητές/τριες και άλλους να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα, χωρίς αυτό να αποτρέπει τη διεξαγωγή όποιου διαλόγου κρίνεται ωφέλιμος», καταλήγει.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Η Κύπρος μετά την κόλαση της φωτιάς: Εκεί από όπου πέρασε η λαίλαπα [Οδοιπορικό – Video]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: