Ξεπερνούν κάθε μέρα τον άθλιο εαυτό τους: Ο Τατάρ, κάλυψε την επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον»

O Ερσίν Τατάρ (αριστερά καθισμένος) σε ρόλο επιθεωρητή. Photo via twitter @ersinrtatar




Τις εργασίες στον κήπο του ελληνικού γυμνασίου Αμμοχώστου, που θα ονομασθεί «εθνικός κήπος», επιθεώρησε σήμερα, Κυριακή, ο κατοχικός ψευδοηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

H μαριονέτα του Ερντογάν συνεχάρη τους αθλητές που πήραν μέρος στον μαραθώνιο κολύμβησης «ειρήνης και ελευθερίας» Βαρωσίου και ανήρτησε φωτογραφίες στο Twitter όπου φαίνεται πως είναι στο χώρο του κήπου και στο χώρο στάθμευσης που ετοιμάζεται, αλλά και με κολυμβητές στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Ο Ερσίν Τατάρ έγραψε ότι ευχαριστεί τον ψευδοδήμαρχο Αμμοχώστου, που τον συνόδευε, αλλά και όσους εργάζονται γι’ αυτά τα έργα.

Φωτογραφίες στα ΜΚΔ δείχνουν αρκετό κόσμο σήμερα στην παραλία της Χρυσής Ακτής όπου άνοιξε και το μπουφέ που χτίστηκε τελευταία.

Ιστοσελίδες από τα κατεχόμενα, στο μεταξύ, αναδημοσιεύουν την φωτογραφία από το ελληνικό γυμνάσιο Αμμοχώστου όπου η σκαλιστή στο μάρμαρο επιγραφή «Ελληνικόν γυμνάσιον» έχει επικαλυφθεί. Υπάρχουν και Τ/κ που σχολιάζουν στα ΜΚΔ αρνητικά το γεγονός αυτό.

Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί γράφει ότι το άγαλμα «ειρήνης και ελευθερίας» που έχει τοποθετηθεί στην παραλία όπου έγινε η απόβαση των τουρκικών στρατευμάτων κατά την τουρκική εισβολή, έχει επιδιορθωθεί και το πλοίο – μουσείο για την εισβολή μετονομάστηκε σε «Ç 1974».

Τις εργασίες εκεί επιθεώρησε σήμερα ο ψευδοδήμαρχος Καραβά, Φιράτ Ατασέρ. Πρόκειται για το πλοίο που είχε πάρει μέρος στην εισβολή και θα εγκαινιάσει ο Τούρκος Πρόεδρος ως μουσείο.

Mε πληροφορίες από KYΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Η Λευκωσία προβαίνει σε όλα τα διαβήματα ενόψει της παράνομης επίσκεψης Ερντογάν στα κατεχόμενα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: