Πυροβολισμοί με 3 νεκρούς σε γήπεδο γκολφ στην Τζόρτζια: Διαφεύγει ο ύποπτος δράστης

File Photo: ¨Οχημα αστυνομικών δυνάμεων στις ΗΠΑ. 02 Ιουλίου 2021. EPA, ETIENNE LAURENT




Η αστυνομία εξακολουθούσε σήμερα να αναζητά τον δράστη μιας επίθεσης με πυροβολισμούς σε γήπεδο γκολφ στην αμερικανική Πολιτεία της Τζόρτζια, όπου εντοπίστηκαν τρία πτώματα το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πέντε πυροβολισμοί ερρίφθησαν νωρίς το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο στο Κένεσο, περίπου 40 χλμ βόρεια της Ατλάντα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WXIA.

Οι αστυνομικές δυνάμεις φτάνοντας στο σημείο βρήκαν στο γρασίδι έναν άνδρα που είχε δεχθεί πυρά στο κεφάλι. Στη συνέχεια εντόπισαν τα πτώματα δύο άλλων ανδρών στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που ήταν παρκαρισμένο σε κοντινή απόσταση, δήλωσε η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Σενίζ Μπαρνέρ, στην εφημερίδα Atlanta-Journal-Constitution.

Το πρώτο θύμα είναι επαγγελματίας παίκτης γκολφ, ο Τζιν Σίλερ. «Είμαστε συντριμμένοι από αυτήν την παράλογη δολοφονία», δήλωσε ο Τζιμ Ρίτσερσον, πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αθλητών Γκολφ της Αμερικής.

Λίγο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, οι υπηρεσίες ασφαλείας ενός πανεπιστημίου που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του γκολφ εξέδωσαν «προειδοποίηση» για την παρουσία ενός «ένοπλου και επικίνδυνου» άνδρα. Το άτομο αυτό δεν έχει ακόμη συλληφθεί.


Με πληροφορίες AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Η αμερικανική έκθεση που “πονά” ακόμα την Τουρκία: Παραβιάζει τις θρησκευτικές παραβιάσεις των μειονοτήτων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: