Πελώνη: Ας μη μιλάει για διχασμό ο κ.Τσίπρας, ειδικά λίγες μέρες μετά την 5η Ιουλίου

File photo: Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών στη Γενική Γραμματεία Eνημέρωσης, Αθήνα, Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




«Θα συνιστούσαμε στον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», απάντησε η Αριστοτελία Πελώνη στον Αλέξη Τσίπρα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει «όχι» σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Οι δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με μαγνητοσκοπημένη του δήλωση,  είχε εξαπολύσει πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για τη διαχείριση της πανδημίας , υποστηρίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν διαθέτει ούτε σχέδιο ούτε σοβαρότητα».

Απηύθυνε έκκληση στους πολίτες «να απορρίψουν τον διχασμό» που όπως αναφέρει καλλιεργεί η κυβέρνηση, «να εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκες», γιατί «πρέπει όλοι μαζί να ορθώσουμε τείχος απέναντι» στην απειλή της πανδημίας που «χτυπά πάλι την πόρτα μας». 

Ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για απουσία σχεδίου και αξιοπιστίας της κυβέρνησης και την κατηγορεί πως επιχειρεί να μεταβιβάσει στους πολίτες την ευθύνη και να επιτεθεί στην αντιπολίτευση, αντί να αντιμετωπίσει την πανδημία. Επαναλαμβάνει τα σημεία της κριτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς το τι έπρεπε να έχει γίνει και κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι «αντί να ενώσουν την κοινωνία απέναντι στον κοινό εχθρό, επενδύουν στον διχασμό και χωρίζουν τους πολίτες ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό: Ποιους θα αφορά

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: