«Πανικός» στην Τουρκία: Βίντεο δείχνει τον πραγματικό Ερντογάν * Μιλάει με δυσκολία

Ο Ταγίπ Ερντογάν όπως εμφανίζεται με μισόκλειστα μάτια σε ορισμένες στιγμές στο επίμαχο βίντεο. Screenshot via YouYube
Πραγματικό σοκ προκάλεσε στην Τουρκία βίντεο που δημοσιοποίησε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και το οποίο δείχνει τον Ταγίπ Ερντογάν καταφανώς καταβεβλημένο, αν όχι μισοκοιμισμένο, να προβαίνει σε δηλώσεις με μεγάλα χάσματα στον λόγο του.

Η εικόνα του Ερντογάν είναι εμφανώς απογοητευτική ή και ανησυχητική, αφού μετά δυσκολίας δείχνει ότι καταφέρνει να κρατηθεί ξύπνιος…

Η δημοσίευση του βίντεο και η αναπαραγωγή του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν σάλο, καθώς οι αναδημοσιεύσεις βρίθουν σχολιασμών καθόλου τιμητικών για τον Τούρκο πρόεδρο…

Έτσι, το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων δέχθηκε σφοδρές βολές από τα φιλοκυβερνητικά μέσα, επειδή «δεν προστάτεψε» την εικόνα του Τούρκου προέδρου.

Μάλιστα πολλοί υποστήριξαν στην Τουρκία, πως η εικόνα του αδύναμου προέδρου, δεν κάνει  “ρεζίλι”  μόνο τον ίδιο τον Ερντογάν αλλά και την εικόνα της χώρας, ενώ θέτουν και θέμα εθνικής ασφάλειας….

Το βίντεο έγινε viral στα τουρκικά κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς να σχολιάζουν πως η εικόνα του αδύναμου Ερντογάν συνάδει με τις φήμες για σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Αυστηρή εφαρμογή των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας για το Κυπριακό ζητά η Μόσχα


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: