Ορεξάτη η ΑΕΚ με σούπερ Γκαρσία στην πρόβα τζενεράλε: Νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ, μέσω ΚΥΠΕ




Έτοιμη για την πρώτη επίσημη υποχρέωσή της έδειξε η ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέδωσε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και επικράτησε 3-0 με σκόρερ τους Γκαρσία (6΄, 51΄), Μάνταλο (9΄).

Η Ένωση έδειξε έτοιμη για τις αναμετρήσεις με τη Βελέζ ή την Κόλερεϊν (22 και 29 Ιουλίου) στον Β΄ προκριματικό του Conference League.

Μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Στο 6΄ από γύρισμα του Λόπες ο Λιβάι Γκαρσία «εκτέλεσε» με το αριστερό, ενώ στο 9΄ ο Μάνταλος έγραψε το 2-0.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις χαρακτηριστική ήταν η αδράνεια και η αργή αντίδραση της κυπριακής άμυνας. Σιγά σιγά ο Απόλλων άρχισε να μπαίνει στο ματς, καθώς στα πρώτα 15 λεπτά δεν… υπήρχε στο γήπεδο. Ωστόσο, ο Γκαρσία ήταν ασυγκράτητος και με φοβερή ατομική προσπάθεια στο 51΄ σκόραρε για δεύτερη φορά.

Διαιτητής: Μανούχος

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Τσιντώτας, Μπακάκης (63΄ Σβάρνας), Νεντελτσιάρου (46΄ Μήτογλου), Τζαβέλλας (86΄ Ραντόνια), Λόπες (46΄ Μιτάι), Σάκχοφ, Σιμάνσκι (86΄ Σαμπανάτζοβιτς), Γκαρσία (79΄ Νταντσένκο), Μάνταλος (86΄ Ρουκουνάκης), Αλμπάνης (65΄ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (86΄ Κοσίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Γιοβάνοβιτς, Χαμάς (60΄ Ίντζια), Ουέλινγκτον, Κατελάρης, Φιλιώτης, Μάρκοβιτς (70΄ Παπουνασβίλι), Ντεμίτς, Κυριακού, Ζράντι, Πίττας, Ψύχας (60΄ Μαλεκίδης)

Πριν από την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε ο Πανίκος Κρυστάλλης, ο Κύπριος παίκτης της ΑΕΚ τη δεκαετία του 1960. Το βραβείο του παρέδωσε ο συμπαίκτης του και πρόεδρος των παλαιμάχων της Ένωσης, Στέλιος Σεραφείδης.

Ο αγώνας διεξήχθη τελικά κεκλεισμένων των θυρών αφού δεν έχει εκδοθεί διευκρινιστική ΚΥΑ για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Έτσι, δεν μπόρεσαν να παραστούν ούτε οι κάτοχοι διαρκείας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Ο Ολυμπιακός δηλώνει λίστα στην UEFA για τον β’ προκριματικό του Champions League

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: