Ο πρόεδρος του δεξιού ΔΗΣΥ πήγε διακοπές ενώ η Κύπρος θυμόταν τους νεκρούς της εισβολής…

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Εξαφανισμένος από την πολιτική σκηνή της Κύπρου είναι εσχάτως ο πολυπράγμων πρόεδρος του δεξιού Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου.

Προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ότι απουσίαζε από το νησί στη διάρκεια της παράνομης επίσκεψης του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Λέγεται στα πέριξ της Λευκωσίας, με περισσή ειρωνεία, ότι ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου πήγε σε εξωτικό προορισμό, επιλέγοντας να μην βρίσκεται στο νησί για να μην …συγκρουστεί με τον Ερντογάν, για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ο «πρόεδρος της …λύσης». Τρομάρα του.

Πέρα από τα αστεία η απουσία του προέδρου του ΔΗΣΥ από την Κύπρο, την μαύρη επέτειο της 20ης Ιουλίου, είναι μία απαράδεκτη πράξη. Και έστειλε λάθος μηνύματα στους οπαδούς του, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους του να τον κοροϊδεύουν και να κάνουν πλάκα για τον ανύπαρκτο …πατριωτισμό του!

Ελπίζω ότι μετά την επιστροφή του από τον εξωτικό προορισμό, να ζητήσει συγνώμη από τον κυπριακό λαό για την απαράδεκτη απουσία του από τις εκδηλώσεις για τους νεκρούς της τουρκικής εισβολής.

Υ.Γ.: Όχι δεν πήγε στις Σεϊχέλλες… Εκεί πάει μόνο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» παρέδωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς στην Σοφία Βάγια που πρώτευσε στις Πανελλαδικές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: