Η Ρεάλ ψάχνει για νέα άμυνα: Μετά τον Ράμος, φεύγει και ο Βαράν για την Γιουνάιτεντ

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Ραφαέλ Βαράν φεύγει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ EPA, Rodrigo Jimenez




Και το δεύτερο βασικό της κεντρικό αμυντικό θα αλλάξει φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μετά τον αρχηγό της Σέρχιο Ράμος που πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν φεύγει και ο Ραφαέλ Βαράν.

Ο Βαράν θα φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η Ρεάλ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι και έδωσε, την περασμένη εβδομάδα, επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την άδεια να μιλήσει μαζί του.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας συναντήθηκε μαζί του και συμφώνησαν σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια παρουσίας στη διάσημη ισπανική ομάδα, όμως πρόκειται αυτό το καλοκαίρι να φύγει από τους «μερένχες», πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, που λήγει το 2022.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν θ’ ανανεώσει το συμβόλαιο του, θεωρώντας πως ήρθε ο καιρός για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Το κόστος της μεταγραφής θα φθάσει τα 60 εκατ. ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Βρετανία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Η Έβερτον απέβαλε τον αρχηγό της Γκίλφι Σίγκουρντσον που συνελήφθη για παιδοφιλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: