Η Prodea Investments κήρυξε την έναρξη στο Χρηματιστήριο: Εισαγωγή του εταιρικού της ομολόγου

Κήρυξη έναρξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του εταιρικού ομολόγου της Prodea Investments




Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε την Prodea Investments με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του πράσινου εταιρικού της ομολόγου.

Του πρώτου για αειφόρες επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα για το οποίο συνολικά αντλήθηκαν 300.000.000 ευρώ.

O Εκτελεστικός Πρόεδρος ΔΣ & Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής, κος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Άρις  Καρυτινός, κήρυξαν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Διοίκησης, τα στελέχη της Prodea και τους εκπροσώπους των Συντονιστών Κυρίων Αναδόχων και των Κυρίων Αναδόχων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία διάθεσης της έκδοσης του «πράσινου» Ομολόγου.

Για μία σημαντική ημέρα και μία μεγάλη επιτυχία της PRODEA Investments  έκανε λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της PRODEA, κος Άρις Καρυτινός, ευχαριστώντας με την σειρά του όλους όσους κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Prodea Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές επιτυχίες της εταιρείας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: