Γκιώνης: «Τέτοια ήττα δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου, με τον τρόπο που έχασα θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ»

O Παναγιώτης Γκιώνης με τον προπονητή του Κώστα Βατσακλή κατά την διάρκεια του 3ου γύρου των προκριματικών του πινγκ πονγκ κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ, μέσω ΚΥΠΕ




Στεναχωρημένος από την ήττα (έχασε 4-3 σετ από τον Κορεάτη Τζεούνγκ Γιουκ Σικ) και κουρασμένος από το συναρπαστικό παιχνίδι ο Παναγιώτης Γκιώνης, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στους «16» καλύτερους του Ολυμπιακού τουρνουά.

«Στο 10-4 πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος ίσως να χαλάρωσε λίγο κι εκεί που ήταν μαγκωμένος κι έδειχνε σαν να έχει τελειώσει το ματς, έπαιξε δύο-τρεις καλές μπάλες, εγώ ρίσκαρα λίγο, δεν μου πήγε και μετά όσο πλησίαζε στο σκορ 10-7, 10-8 άρχισε να το πιστεύει. Οι Κορεάτες δεν κοιτάνε σκορ και κάθε πόντο τον παλεύουν. Έχουν άλλο μεντάλιτι», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Το θέμα είναι ότι έπρεπε εγώ να βρω κάτι διαφορετικό να κάνω κι εκεί νομίζω ότι έπαιξα λίγο λάθος. Μετά άρχισε η κούραση, πήρε το μομέντουμ ο Κορεάτης και ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του. Στο τελευταίο σετ τα έδωσα όλα. Είχαμε κουραστεί πάρα πολύ, κι εγώ κι αυτός κι εκεί θεωρώ ότι είχα ατυχία, καθώς απέκτησε δύο ακόμη ματς μπολ», πρόσθεσε.

«Εντάξει, τι να κάνουμε; Έτσι όπως έχασα είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω… Πάλεψα, τα έδωσα όλα, εννοείται αυτό, αλλά σίγουρα τέτοια ήττα δεν θυμάμαι να έχω ξανακάνει στη ζωή μου. Ένιωθα πολύ καλά, ήμουν πολύ φορμαρισμένος και θεωρώ ότι αν συναντούσα Ευρωπαίους θα είχα περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να ψάχνω για δικαιολογίες», είπε ο Π. Γκιώνης και συμπλήρωσε:

«Έπαιξα πάρα πολύ καλά με τον Κορεάτη, τον κοίταξα στα μάτια, μπήκα μπροστά στο σκορ και ο αντίπαλος είχε φοβηθεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου απλά νομίζω ότι με τον τρόπο που έχασα θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τόκιο, Ιαπωνία 

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Ολυμπιακοί Αγώνες, πινγκ πονγκ: Πικρή ήττα και αποκλεισμός για τον Παναγιώτη Γκιώνη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: