Γιατί δεν μετέδωσε η ΕΡΤ τον αγώνα του Πετρούνια: Θύελλα διαμαρτυριών – Τι απαντά το κρατικό κανάλι

File Photo Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης εξέπληξε με τις επιδόσεις του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο EPA/GEORGIOS KEFALAS μέσω ΚΥΠΕ




Απεκδύεται κάθε ευθύνης η ΕΡΤ για τη μη μετάδοση live της εξαιρετικής προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια η οποία τον οδήγησε στην πρόκριση στο τελικό των Κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά από πραγματική θύελλα διαμαρτυριών στα social media με δύο tweets η ΕΡΤ εξήγησε πως την ευθύνη της μετάδοσης και ιδίως των επιλογών έχουν οι ιάπωνες σκηνοθέτες.

Παρόλα αυτά και δεδομένων των αντιδράσεων ανακοίνωσε πως έχει γίνει διάβημα στους ιάπωνες αρμοδίους και πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τον έλληνα πρωταθλητή θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο, “αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ.”

Ακολουθούν τα tweets της ΕΡΤ

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: