«Έκπληκτη και τρομοκρατημένη» η Dua Lipa με τα ομοφοβικά σχόλια του ράπερ DaBaby

File Photo: H Dua Lipa επί σκηνής κατά την 63η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες. EPA, Kevin Winter, μέσω ΚΥΠΕ




Η Dua Lipa καταδικάζει τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε ο DaBaby κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Rolling Loud Festival. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για το remix του τραγουδιού της «Levitating».

Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο ράπερ κατά τη διάρκεια της συναυλία κάλεσε τους θεατές να ανάψουν τον φακό των κινητών τους εάν «δεν έχουν μολυνθεί με HIV/AIDS ή οποιαδήποτε από αυτές τις θανατηφόρες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες που θα σας κάνουν να πεθάνετε σε δύο τρεις εβδομάδες», κάνοντας στη συνέχεια και άλλα υποτιμητικά σχόλια κατά των ασθενών με HIV/AIDS αλλά και της LGBTQ+ κοινότητας.

«Είμαι έκπληκτη και τρομοκρατημένη με τα σχόλια του DaBaby», έγραψε η Lipa στο Instagram.

«Δεν τον αναγνωρίζω πραγματικά ως το άτομο με το οποίο συνεργάστηκα. Ξέρω ότι οι θαυμαστές μου γνωρίζουν πώς νιώθω για το θέμα και ότι υποστηρίζω 100% την LGBTQ κοινότητα. Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί για να καταπολεμήσουμε το στίγμα και την άγνοια σχετικά με τον HIV / AIDS», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Αργότερα ο ράπερ DaBaby στο Twitter προσπάθησε να ανασκευάσει αυτά που είπε γράφοντας: «Όποιος έχει μολυνθεί από AIDS/HIV, έχει το δικαίωμα να στενοχωρηθεί. Αυτό που είπα ήταν σκλρό, παρόλο που δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Λυπάμαι λοιπόν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Η Μίνα Σουβάρι του American Beauty εξομολογείται: «Από τα 12 έως τα 20 ήμουν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: