Αδιανόητα πράγματα: Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην Άντζελα Δημητρίου και ο Αβέρωφ σε εξωτικά μέρη την 20η Ιουλίου

Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, η σύζυγός του Άντρη και ο πρέσβης Κυριάκος Κενεβέζος διασκεδάζουν με τα αστεία του Tάκη Ζαχαράτου. Φωτογραφία via Twitter




Αφού …έκλαψε πάνω από τους τάφους των νεκρών της τουρκικής εισβολής, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης πήρε από το χέρι του τη συζυγό του Άντρη και πήγαν στην Αθήνα.

Και ως …Κύπριοι που σέβονται(!) τον εαυτό τους, όταν βρίσκονται στην ελληνική πρωτεύουσα, πήγε στα … μπουζούκια. Διασκέδασαν στο θέατρο Άλσος με την Άντζελα Δημητρίου και τον Tάκη Ζαχαράκο. Μαζί τους και ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, Κυριάκος Κενεβέζος.

Είχε προηγηθεί ο πρόεδρος του δεξιού Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος εν μέσω των εκδηλώσεων για την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής πήρε τη φαμίλια του και πήγαν σε εξωτικά μέρη. Για να μην βρίσκεται στο νησί όταν επισκέφθηκε παράνομα τις κατεχόμενες περιοχές ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Βλέπετε, λόγω του …φόβου και τρόμου που προκαλεί ο κ. Νεοφύτου, ο Τούρκος πρόεδρος θα έφευγε τρέχοντας με την ουρά στα σκέλια. Λόγω ακριβώς του ηγέτη του δεξιού ΔΗΣΥ, ο οποίος ως γνωστό είναι και ο πρώτος …τουρκοφάγος στο νησί.

Ντροπής πράγματα. Έχουν ξεφύγει οι Κύπριοι πολιτικοί. Και αυτό συμβαίνει επειδή κυριαρχεί η διαφθορά αλλά δεν τιμωρείται κανείς σε αυτόν τον άμοιρο τόπο.

Το γεγονός της παρουσίας του κ. Αναστασιάδη στα μπουζούκι έκανε γνωστό η Άντζελα Δημητρίου δημοσιοποιώντας φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram:

Screenshot 20210725 173801 Com.instagram.android Edit 60714331308964

Οι εικόνες του ΠτΔ στα μπουζούκια στέλνουν πολύ λάθος μηνύματα, λέει ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Με έντονο τρόπο τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος για τις εικόνες του Προέδρου της Δημοκρατίας που κυκλοφόρησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τον παρουσιάζουν σε κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα.

Ο κύριος Παπαδόπουλος έγραψε:

«Την ώρα που Τουρκία και Ερντογάν προκαλούν για μία ακόμη φορά, περιφρονώντας τη διεθνή νομιμότητα, εμείς πρέπει να πιέζουμε για ουσιαστικές κυρώσεις. Οι εικόνες του ΠτΔ στα μπουζούκια στέλνουν πολύ λάθος μήνυμα στη διεθνή κοινότητα, ειδικά στην παρούσα χρονική συγκυρία».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: