Τρίζουν τα… κόκκαλα του Οσάμα Μπιν Λάντεν: Η ανιψιά του με πανό υπέρ του Τραμπ στη Γενεύη [video]

File Photo Η ανηψιά του Οσάμα μπιν Λάντεν, Νούρ κρατάει πανώ υπέρ του Τραμπ Screenshot via independent.co.uk video




Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχαν την πολυναμενόμενη συνάντησή τους στη Villa La Grange, στη λίμνη της Γενεύης έκανε την εμφάνισή της η ανιψιά του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

H Nουρ Μπιν Λάντεν, που έχει αποκηρύξει τον θείο της και τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, πέρυσι άρχισε να εκδηλώνει την υποστήριξή της στον Ντόναλντ Τραμπ και τη θεωρία συνωμοσίας QAnon. Χθες λοιπόν βρήκε ακόμη μία ευκαιρία να εκφράσει τη στήριξή της στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, κρατώντας πάνω στο σκάφος της ένα πανό που έγραφε «Ο Τραμπ Κέρδισε» (Trump Won).

H Νουρ Μπιν Λάντεν είναι λοιπόν μεταξύ των οπαδών του Τραμπ, που επιμένουν ότι είχαμε νοθεία στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζουν συγκεκριμένα στοιχεία για την καταγγελία αυτή. Μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς στηρίζει και την εισβολή στο Καπιτώλιο. «Η διαμαρτυρία μου στη λίμνη της Γενεύης είχε να κάνει με τη στήριξη της αξιοπιστίας των εκλογών και εκείνων που αδίκως συνελήφθησαν επειδή υπερασπίστηκαν την αλήθεια μετά τις 6 Ιανουαρίου» έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Mε πληροφορίες από interprendetmoneyreview.gr 

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Προσπάθεια να ξεχαστεί το άγος της αποικιοκρατίας: Ο Καναδάς αποκαθιστά τα πραγματικά ονόματα των αυτοχθόνων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: