Τρελλό «κορωναπάρτι» στη Θεσσαλονίκη: 3.000 άτομα, DJ και… πυρσοί [photo, video]

File Photo Στιγμιότυπο από το πάρτι via thesstoday.gr




Ακόμη μία νύχτα απόλυτης… τρέλας έζησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς χιλιάδες άτομα παρά το lockdown διασκέδασαν  μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

Το ΑΠΘ τείνει να μετατραπεί στο πιο «καυτό» σημείο της Θεσσαλονίκης, καθώς λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και το συγκεκριμένο ωράριο των καταστημάτων της εστίασης, χιλιάδες άτομα διασχίζουν την Εθνικής Αμύνης για να φτάσουν στο νέο τους «στέκι», στο Πανεπιστήμιο. Τα περίπτερα επίσης που βρίσκονται έξω από το ΑΠΘ φαίνεται πως κάνουν «χρυσές» δουλειές, καθώς επί ώρες δημιουργείται ουρά αναμονής για την προμήθεια αλκοόλ πριν ή και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Αμάξια σε ρόλο… DJ και οι εισαγγελικές παρεμβάσεις

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι νέοι δεν πτοούνται ούτε με τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, υπενθυμίζοντας πως έως τώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει τριπλή έρευνα για τα πάρτι στο ΑΠΘ. Μάλιστα, οχήματα με ειδικά εξοπλισμένα ηχοσυστήματα για ακόμη ένα βράδυ μπήκαν στον ρόλο του… DJ και «χόρεψαν» τους χιλιάδες νέους μπροστά από τη Φιλοσοφική σχολή, ενώ ορισμένοι άναψαν και πυρσούς κατά τη διάρκεια του πάρτι.

File Photo via thesstoday.gr

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE 

Άγριο φονικό στην Κέρκυρα: Eκτέλεσε ζευγάρι Γάλλων και μετά αυτοκτόνησε [photo, video]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: